Chocolate Mint Freeze

Chocolate Mint Freeze
Chocolate Mint Freeze jest bezglutenowy przystawka. Ten przepis służy 9. Jedna porcja zawiera 212 kalorii, 2G białka, oraz 15 g tłuszczu. Na 42 centy za porcję, ten przepis okładki 4% twoje codzienne zapotrzebowanie na witaminy i minerały. Niewiele osób zrobiło ten przepis, a jeden powiedziałby, że trafił na miejsce. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 15 minut. Mieszanka ciężkiej śmietany do ubijania, półsłodkich kawałków czekolady, mleka i garści innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na wynik 14%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Miętowo-Czekoladowy Sernik Bites (Freeze-Ahead), Mint Chip Freeze, oraz Czekoladowe Mrożonki Orzechowe podobnych receptur.

Instrukcje

1
W dużej misce wymieszać mleko i budyń przez 2 minuty; odstawić na 2 minuty lub do miękkości. Wymieszaj czekoladowe chipsy. W małej misce ubijaj śmietanę, aż zacznie gęstnieć.
Składniki, których będziesz potrzebować
Czekoladowe ChipsyCzekoladowe Chipsy
Dżem Malinowy KRAFT Pure Red Raspberry Jam, Podgrzewany, PrzecedzonyDżem Malinowy KRAFT Pure Red Raspberry Jam, Podgrzewany, Przecedzony
KremKrem
MlekoMleko
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
TrzepaczkaTrzepaczka
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego
2
Dodaj ekstrakt z mięty pieprzowej; ubić, aż miękkie szczyty tworzą. Złóż w budyń.
Składniki, których będziesz potrzebować
Ekstrakt Z Mięty PieprzowejEkstrakt Z Mięty Pieprzowej
3
Przeniesienie do niezagospodarowanego 8-in. kwadratowe naczynie. Przykryć i zamrozić na 2 godziny lub do twardości.
4
Wyjąć z zamrażarki 15 minut przed cięciem.
TrudnośćŁatwy
Gotowe W15 m.
Porcje9
Ocena Zdrowia0
Rodzaje PotrawDodatki
Magazyn