Chocolate Milk Punch Pops

Chocolate Milk Punch Pops
Czekolada mleko Punch Pops może być tylko deser szukasz. Ten przepis sprawia, że 12 porcji z 185 kalorii, 3G białka, oraz 4G tłuszczu każdy. Na 74 grosze za porcję, ten przepis okładki 4% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Udaj się do sklepu i odbierz bourbon, ekstrakt z wanilii, gałkę muszkatołową i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Przynosi wam to moje przepisy. Z łyżeczką wynik 20%, to danie jest raczej złe. Podobne przepisy to Chocolate Milk Punch Pops, Prysznic Poncz Ice Pops, oraz Mleko i ciasteczka Pops.

Instrukcje

1
Połącz mleko czekoladowe, bourbon, cukier, wanilię i gałkę muszkatołową w 2-qt. miarka, mieszając, aż cukier się rozpuści.
Składniki, których będziesz potrzebować
Mleko CzekoladoweMleko Czekoladowe
Whisky Bourbon (zalecane: Maker's Mark)Whisky Bourbon (zalecane: Maker's Mark)
Cukier Puder I Bita śmietana (opcjonalnie)Cukier Puder I Bita śmietana (opcjonalnie)
1 Ciasto Funtowe Z żurawiną, Pokrojone W Kostki O Wymiarach 1/2 Cala, Tak Aby Uzyskać 2 Szklanki (można Też Wykorzystać 2 Szklanki Resztek Ciasta Duńskiego Lub Pączków W Połączeniu Z Suszoną żurawiną – Patrz Poniżej)1 Ciasto Funtowe Z żurawiną, Pokrojone W Kostki O Wymiarach 1/2 Cala, Tak Aby Uzyskać 2 Szklanki (można Też Wykorzystać 2 Szklanki Resztek Ciasta Duńskiego Lub Pączków W Połączeniu Z Suszoną żurawiną – Patrz Poniżej)
Z Migdałami (po 1,45 Uncji), PosiekanymiZ Migdałami (po 1,45 Uncji), Posiekanymi
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Cukierki W Kształcie Głowy PowietrznejCukierki W Kształcie Głowy Powietrznej
2
Wlać połowę mieszanki do papierowych kubków; przykryć i schłodzić pozostałą połowę.
3
Przykryj każdą filiżankę folią aluminiową; zrób małe rozcięcie w środku i włóż 1 łyżkę do lodów do każdej filiżanki. Zamrozić 4 godziny lub do twardości.
Składniki, których będziesz potrzebować
10 Do 20 Kropli Czerwonego Barwnika Spożywczego10 Do 20 Kropli Czerwonego Barwnika Spożywczego
Rozpryski WermutuRozpryski Wermutu
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 Szklanki Pokruszonych Krakersów Graham Honey Maid®2 Szklanki Pokruszonych Krakersów Graham Honey Maid®
4
Ostrożnie wyjąć folię z kubków.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 Szklanki Pokruszonych Krakersów Graham Honey Maid®2 Szklanki Pokruszonych Krakersów Graham Honey Maid®
5
Wlać 1 Łyżkę. syrop czekoladowy do każdej filiżanki; zamrozić, odsłonięty, 2 godziny.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Standardowa Miska Waflowa Zawierająca Około 50 Kalorii1 Standardowa Miska Waflowa Zawierająca Około 50 Kalorii
6
Wlać pozostałą mieszaninę mleka do filiżanek; zamrażać, odkryte, 8 godzin lub do firmy.
Składniki, których będziesz potrzebować
3/4 Szklanki Plus 2 łyżki Mleka Odparowanego3/4 Szklanki Plus 2 łyżki Mleka Odparowanego
TrudnośćTwardy
Gotowe W45 m.
Porcje12
Ocena Zdrowia1
Magazyn