Chocolate Creme Brulee
Przepis Chocolate Creme Brulee jest gotowy w około 1 godzinę i 25 minut i zdecydowanie jest super bezglutenowe i wegetariańskie opcja dla miłośników kuchni śródziemnomorskiej. Na 1,82 zł za porcję, ten przepis okładki 8% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten deser ma 363 kalorie, 4G białka, oraz 30 g tłuszczu na porcję. Ten przepis służy 6. Jest dostarczany przez Foodnetwork. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Mieszanka cukru trzcinowego, czekolady, ciężkiej śmietany i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 21%. Ten wynik nie jest taki niesamowity. Spróbuj Biała czekolada Creme Brulee z truskawkami {Creme Brulee Kit Giveaway}, Chocolate Creme Brulee, oraz Chocolate Creme Brulee dla podobnych receptur.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 300 stopni F.
Śmietanę i fasolę waniliową wymieszać w podwójnym kotle.
Podgrzać mieszaninę przez 10 do 15 minut i wymieszać z czekoladą.
Żółtka i cukier ubić w misce do miksowania. Powoli wlać krem czekoladowy do masy jajecznej, ciągle ubijając.
Umieść miskę na gotującej się wodzie, aż mieszanka śmietany zgęstnieje i pokryje tylną część łyżki, około 6 do 8 minut.
Wlać do 4 (4-uncji) dań z kremem.
Umieść w dużej patelni do pieczenia i dodaj wystarczającą ilość wody, aby zbliżyć się do połowy boków filiżanek.
Piec, aż krem jest ustawiony, około 1 godziny.
Wyjąć z wody i ostudzić. Przykryć i przechowywać w lodówce.
Posypać 1 łyżką cukru na wierzchu każdego z nich i z pochodnią brulee, karmelizować górę i podawać.