Chocolate Covered Cherry Pops
Na 49 centów za porcję, ten przepis okładki 4% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis sprawia, że 28 porcji z 262 kalorie, 4G białka, oraz 7G tłuszczu każdy. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 2 godziny i 45 minut. Mieszanka papierowych lizaków, plastikowej pianki block, betty rich & kremowy lukier waniliowy i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak smaczny. Tylko kilka osób zrobiło ten przepis, a 1 powiedziałby, że trafił na miejsce. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 14%. Ten wynik jest raczej zły. Podobne przepisy to Maraschino Cherry Chocolate Covered Pops, Chocolate Covered Cherry Pops and a Zoku Quick Pop Maker Giveaway, oraz Chocolate Covered S ' mores Pops.
Instrukcje
Rozgrzać piekarnik do 177°. Make i piec ciasto mix zgodnie z zaleceniami na polu 13x9-calowy patelni, przy użyciu wody, oleju i jaj. Całkowicie fajne.
Arkusz cookie linii z papieru woskowanego. Ciasto pokruszyć w dużej misce.
Dodać lukier; dobrze wymieszać. Uformuj 28 (1 1/2 cala) kulek, umieszczając wiśnię w środku każdej z nich i całkowicie pokrywając wiśnię.
Miejsce na blasze. Zamrozić do twardości. Gdy kulki ciasta są twarde, przenieść do lodówki.
W średniej misce do mikrofali, mikrofalówka cukierki powłoki na średnim (50%) 1 minutę, następnie w 15-sekundowych krokach, aż stopi; mieszać aż gładkie.
Wyjąć kilka kulek ciasta z lodówki na raz. Zanurz końcówkę 1 patyczka lizaka około 1/2 cala w roztopionym cukierku i włóż kij do 1 kulki ciasta nie więcej niż w połowie. Dip każda kulka ciasto do stopionego cukierków na pokrycie; dotknij nadmiar. Poke przeciwległy koniec kija w bloku pianki.
Posypać kulkę tortową kryształkami cukru.