Chocolate Covered Cherry Pops

Chocolate Covered Cherry Pops
Na 49 centów za porcję, ten przepis okładki 4% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis sprawia, że 28 porcji z 262 kalorie, 4G białka, oraz 7G tłuszczu każdy. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 2 godziny i 45 minut. Mieszanka papierowych lizaków, plastikowej pianki block, betty rich & kremowy lukier waniliowy i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak smaczny. Tylko kilka osób zrobiło ten przepis, a 1 powiedziałby, że trafił na miejsce. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 14%. Ten wynik jest raczej zły. Podobne przepisy to Maraschino Cherry Chocolate Covered Pops, Chocolate Covered Cherry Pops and a Zoku Quick Pop Maker Giveaway, oraz Chocolate Covered S ' mores Pops.

Instrukcje

1
Rozgrzać piekarnik do 177°. Make i piec ciasto mix zgodnie z zaleceniami na polu 13x9-calowy patelni, przy użyciu wody, oleju i jaj. Całkowicie fajne.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cukrowe Cukierki Z Gumy Do żuciaCukrowe Cukierki Z Gumy Do żucia
Makaron Paccheri (duża Tuba) O Długości Około 2,5 Cala I Szerokości 2 CaliMakaron Paccheri (duża Tuba) O Długości Około 2,5 Cala I Szerokości 2 Cali
(Keebler)(Keebler)
4 łyżki Masła, Pokrojonego W Kostkę O Wielkości 1/2 Cala4 łyżki Masła, Pokrojonego W Kostkę O Wielkości 1/2 Cala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Opakowanie Mrożonej Kukurydzy, Rozmrożone, OdsączoneOpakowanie Mrożonej Kukurydzy, Rozmrożone, Odsączone
Pigwy – Obrane, Pozbawione Gniazd Nasiennych I Pokrojone W ćwiartkiPigwy – Obrane, Pozbawione Gniazd Nasiennych I Pokrojone W ćwiartki
2
Arkusz cookie linii z papieru woskowanego. Ciasto pokruszyć w dużej misce.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 1/2 Szklanki JIF® Extra Crunchy Masło Orzechowe1 1/2 Szklanki JIF® Extra Crunchy Masło Orzechowe
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pillsbury® Creamy Supreme® Lukier WaniliowyPillsbury® Creamy Supreme® Lukier Waniliowy
Do Szczotkowania I SmażeniaDo Szczotkowania I Smażenia
3
Dodać lukier; dobrze wymieszać. Uformuj 28 (1 1/2 cala) kulek, umieszczając wiśnię w środku każdej z nich i całkowicie pokrywając wiśnię.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Rożek Cukru Lodowego1 Rożek Cukru Lodowego
1/3 Szklanki Oleju Kokosowego Lub Roślinnego1/3 Szklanki Oleju Kokosowego Lub Roślinnego
4
Miejsce na blasze. Zamrozić do twardości. Gdy kulki ciasta są twarde, przenieść do lodówki.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 1/2 Szklanki JIF® Extra Crunchy Masło Orzechowe1 1/2 Szklanki JIF® Extra Crunchy Masło Orzechowe
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pillsbury® Creamy Supreme® Lukier WaniliowyPillsbury® Creamy Supreme® Lukier Waniliowy
5
W średniej misce do mikrofali, mikrofalówka cukierki powłoki na średnim (50%) 1 minutę, następnie w 15-sekundowych krokach, aż stopi; mieszać aż gładkie.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 łyżki Margaryny Lub Masła2 łyżki Margaryny Lub Masła
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Mieszanka Warzyw KalifornijskichMieszanka Warzyw Kalifornijskich
Do Szczotkowania I SmażeniaDo Szczotkowania I Smażenia
6
Wyjąć kilka kulek ciasta z lodówki na raz. Zanurz końcówkę 1 patyczka lizaka około 1/2 cala w roztopionym cukierku i włóż kij do 1 kulki ciasta nie więcej niż w połowie. Dip każda kulka ciasto do stopionego cukierków na pokrycie; dotknij nadmiar. Poke przeciwległy koniec kija w bloku pianki.
Składniki, których będziesz potrzebować
świeże Liście Bazylii, Umyte I Odsączoneświeże Liście Bazylii, Umyte I Odsączone
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patyczki Do LizakówPatyczki Do Lizaków
7
Posypać kulkę tortową kryształkami cukru.
Składniki, których będziesz potrzebować
Żółto-zielona Lukrecja SznurkowataŻółto-zielona Lukrecja Sznurkowata
8
Odstawić do Ustawienia.
TrudnośćEkspert
Gotowe W2 hrs, 45 m.
Porcje28
Ocena Zdrowia1
Magazyn