Chocolate Chip Peanut Butter orkisz Cookies-wegańskie i łatwe!
Ten przepis sprawia, że 24 porcje z 252 kalorie, 6G białka, oraz 11g tłuszczu każdy. Na 74 grosze za porcję, ten przepis okładki 6% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis z Cookie Madness ma 33 fanów. Jeśli masz soda oczyszczona, chipsy czekoladowe, kremowe masło orzechowe i kilka innych składników na rękę, można to zrobić. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 22 minuty. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezmleczne dieta. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 28%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Wegańskie Masło Orzechowe Coconut Chocolate Chip Cookies, Wegańskie Masło Orzechowe Chocolate Chip Awokado Cookies, oraz Bezglutenowe Wegańskie Banany Masło Orzechowe Czekoladowe Ciasteczka dla podobnych receptur.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 375 stopni F. i linia kilka arkuszy do pieczenia z nonstick folii lub papieru pergaminowego.
Wymieszać mąkę, sodę oczyszczoną i sól w misce i ustawić aside.In miska do mieszania, połączyć zmiękczone masło orzechowe, syrop klonowy i wanilii. Dobrze wymieszać, następnie dodać mieszaninę mąki i mieszać aż do wymieszania. Wymieszać w czekoladzie.Używając około 2 łyżek na ciastko, upuść kopce ciasta na blachy do pieczenia. Lekko spłaszczyć i piec w 375 przez około 12 do 15 minut lub aż ciasteczka są lekko rumiane i pojawiają się zestaw.
Niech ostygnie całkowicie.