Chocolate Chip Dutch Baby
Na 61 centów za porcję, ten przepis okładki 8% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 5G białka, 11g tłuszczu, oraz w sumie 315 kalorii. Ten przepis służy 6. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Mieszanka jaj, bitą polewą, sól i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak aromatyczny. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 22%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Pumpkin Chocolate Chip Dutch Baby, Chocolate Chip Pumpkin Cinnamon Roll Dutch Baby, oraz Czekoladowe Holenderskie Dziecko dla podobnych receptur.
Instrukcje
Umieść 9-calową żeliwną patelnię w piekarniku 450 na 15 minut.
Połącz pierwsze 5 składników, mieszając trzepaczką do uzyskania gładkiej konsystencji. Rozpuścić 1 łyżkę masła w rozgrzanej patelni, aż zbrązowieje, wirując, aby równomiernie pokryć patelnię.
Dodać ciasto; posypać równomiernie kawałkami czekolady.
Piec w 450 przez 10 minut lub aż nadmuchane i rumiane.
Przeciąć połówki bananów na pół w poprzek. Rozpuścić 1 łyżkę masła na dużej patelni na średnim ogniu.
Dodać banany; gotować 2 protokół z każdej strony lub aż rumiane.
Dodać likier; dusić 1 minutę.
Podawać z holenderskim dzieckiem; top z bitą polewą.