Chocoflan
Chocoflan jest Wegetariańskie przystawka. Jedna porcja zawiera 664 kalorie, 14g białka, oraz 23G tłuszczu. Ten przepis służy 8. Na 1,52 zł za porcję, ten przepis okładki 10% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Mieszanka oleju roślinnego, mleka, wody i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak smaczny. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 2 godziny i 35 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 32%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Chocoflan, ChocoFlan, oraz ChocoFlan dla podobnych receptur.
Instrukcje
Rozgrzać piekarnik do 177°. smar 12-cup karbowany tube ciasto patelni z masłem.
Wlać 1/4 szklanki karmelu polewa na dnie patelni. Przechowywać w lodówce pozostałą polewę karmelową do serwowania.
W dużej misce, beat ciasto wymieszać, woda, olej i 3 jajka z mikserem elektrycznym na średniej prędkości o 2 protokół, skrobanie miski od czasu do czasu.
Wlać ciasto na karmel polewa na patelni.
W blenderze umieścić składniki flan. Przykryć; zmiksować z dużą prędkością do gładkości, około 40 sekund. Powoli wlać mieszaninę na ciasto. (Mieszanka Flan wymieszać z ciasta, ale będą oddzielone podczas pieczenia, tworząc 1 warstwę ciasta i 1 warstwę flan.)
Umieść patelnię na ciasto w dużej patelni do pieczenia; dodaj 1 cal gorącej wody do patelni do pieczenia.
Piec około 1 godziny 5 minut do 1 godziny 10 minut lub aż wykałaczka włożona do środka wyjdzie czysta.
Wyjmij patelnię z kąpieli wodnej do regału chłodzącego. Ochłodzić całkowicie, około 1 godziny.
Umieść talerz do góry nogami na patelni do ciasta; obróć talerz i patelnię.
Chocoflan pokroić w plasterki; podawać z polewą karmelową. Przechowywać w lodówce.