Choco-Pyszne Wegańskie Rodzynki W Czekoladzie

Nigdy nie można mieć zbyt wiele przepisów dania głównego, więc dać Choco-Yummy Wegańskie czekoladowe pokryte rodzynki spróbować. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 21g białka, 119g tłuszczu, oraz w sumie 2158 kalorii. Ten bezglutenowy i bezmleczny przepis służy 1 i kosztuje $2.99 za porcję. Mieszanka rodzynek, ciesz się życiem półsłodkie chipsy czekoladowe, skrócenie i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak smaczny. Aby wykorzystać półsłodkie chipsy czekoladowe, można śledzić to danie główne z Bananowe Ciasteczka Śniadaniowe Z Kawałkami Czekolady jako deser. 5 osób wypróbowało i polubiło ten przepis. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 15 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 82%. Ten wynik jest świetny. Spróbuj Pyszny Wegański Budyń Czekoladowy, Chocolate Covered Cherry Lody Wegańskie, oraz Surowe Wegańskie Krówki Truskawkowe Pokryte Czekoladą dla podobnych receptur.
Instrukcje
Wyłożyć blachę do pieczenia papierem do pieczenia i odstawić na bok.
Połącz chipsy czekoladowe i skrócenie w misce do mikrofalówki.
Podgrzewać przez 30 sekund, a następnie mieszać. Kontynuuj, aż cała czekolada stopi się i będzie gładka.
Dodać rodzynki i wymieszać do momentu, aż będą pokryte skórką.Za pomocą łyżki szczelinowej Usuń powleczone rodzynki.
Umieść odsączone rodzynki na pergaminie i pozostaw do ostygnięcia.Po ostygnięciu, w razie potrzeby, rozbij kawałki na mniejsze kawałki.Ciesz się i dziel się z najbliższymi!