Chlebki Mini Pumpkin Spice
Mini Pumpkin Spice bochenki to Wegetariańskie przystawka. Ten przepis służy 12. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 6G białka, 19g tłuszczu, oraz w sumie 530 kalorii. Na 92 grosze za porcję, ten przepis okładki 14% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jeśli masz mieloną gałkę muszkatołową, lukier z twarogiem, złote rodzynki i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 57 minut. Przynosi wam to moje przepisy. Z łyżeczką wynik 36%, to danie nie jest tak spektakularne. Spróbuj Chlebki Mini Pumpkin Spice, Mini Chlebki Dyniowe, oraz Mini Chlebki Dyniowe dla podobnych receptur.
Instrukcje
Ubij masło na średniej prędkości mikserem elektrycznym, aż będzie kremowe. Stopniowo dodawać cukier, dobrze ubijając.
Dodaj jajka, 1 na raz, bicie tylko do żółtego zniknie.
Mąkę i 6 kolejnych składników wymieszać w średniej misce.
Dodaj pekan i rodzynki, rzucając do herbu.
Mieszankę mąki dodać do mieszanki masła na przemian z dynią, rozpoczynając i kończąc mieszanką mąki. Wymieszać wanilią.
Łyżka ciasto na 12 smarowane i mąki 5" x 3" Mini Patelnie Bochenek. (Testowaliśmy z anolon nonstick 6-wnękowe mini Patelnie bochenkowe, wypełniając każdą filiżankę 2/3 pełną.)
Piec w temperaturze 325 przez 45 minut lub aż drewniany kilof włożony do środka wyjdzie czysty. Schłodzić w patelniach na stojaku z drutu 10 minut, wyjąć z patelni i pozostawić do całkowitego ostygnięcia. Mrożone bochenki z lukrem twarogowym.