Chlebek Śniadaniowy Pecan
Chlebek śniadaniowy Pecan może być tylko porannym posiłkiem, którego szukasz. Ten przepis służy 16. Na 60 centów za porcję, ten przepis okładki 1% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 1G białka, 10 g tłuszczu, oraz w sumie 174 kalorie. Ten przepis od smaku domu ma 1 fanów. Udaj się do sklepu i odebrać masło, połówki orzechów pekan, półksiężyc bułki, i kilka innych rzeczy, aby go dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 55 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 7%. Ta partytura jest do poprawy. Spróbuj Bochenek Śniadaniowy, Bochenek Śniadaniowy, oraz Bochenek bananowo-orzechowy dla podobnych receptur.
Instrukcje
Oddzielić ciasto półksiężycowe na 16 trójkątów.
Każdy z nich posmarować masłem.
Połączyć cukier, posiekane orzechy pekan i cynamon; posypać Trójkąty. Zaczynając od szerokiego końca, zwiń każdy trójkąt.
W smarowanej 9-in. x 5-po. patelnia bochenkowa, ułóż rolki, wskaż stronę w dół, szeroko w dwóch warstwach.
Piec w temperaturze 375° przez 35-40 minut lub do złotego koloru. Schłodzić przez 10 minut przed wyjęciem z patelni do stojaka z drutu.
Wierzch z połówkami orzechów pekan. W małym rondlu połącz składniki glazury; doprowadzić do wrzenia, stale mieszając. Ostudzić przez 5 minut.
Mżawka nad ciepłym chlebem.