Chlebek Herbaciany Peppernut
Chleb herbaciany Peppernut może być tylko napojem, którego szukasz. Ten bezmleczny i wegetariański przepis służy 16 i kosztuje 26 centów za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 2G białka, 1g tłuszczu, oraz w sumie 131 kalorii. 1 osoba była zadowolona, że wypróbowali ten przepis. Jeśli masz gałkę muszkatołową, zmielony cynamon, sodę oczyszczoną i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Przynosi wam to moje przepisy. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 17%. Ten wynik jest raczej zły. Podobne przepisy to Peppernut Snowmen Cookies, Tajska Mrożona Herbata, oraz Long Island Iced Tea.
Instrukcje
Lekko łyżka mąki do suchych miarek; wyrównać nożem.
W dużej misce wymieszać mąkę i 6 kolejnych składników (przez pieprz), mieszając trzepaczką.
Dodaj masło jabłkowe, cukier, miód i jajka; mieszaj trzepaczką, aż dobrze się połączą. Złożyć rodzynki i 1 łyżkę migdałów.
Łyżka ciasto do 9 x 5-calowy Bochenek pan pokryte sprayem do gotowania.
Posypać 1 łyżką migdałów.
Piec w temperaturze 325 przez 35 minut lub aż drewniany kilof włożony do środka wyjdzie czysty. Poluzować chleb z boków patelni za pomocą wąskiej metalowej szpatułki; skręcić na stojaku z drutu; ostudzić.