Chlebek Chleb Czosnkowy
Przepisów na dodatki nigdy za wiele, więc wypróbuj Snappy Garlic Bread. Jedna porcja zawiera 206 kalorii , 4 g białka i 15 g tłuszczu . Za 27 centów za porcję ten przepis pokrywa 2% dziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 16 osobom. Ten przepis z Taste of Home ma 1 fanów. Mieszanka częściowo odtłuszczonego sera mozzarella, bazylii, parmezanu i kilku innych składników wystarczy, aby ten przepis był tak aromatyczny. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 20 minut . Biorąc wszystko pod uwagę, zdecydowaliśmy, że ten przepis zasługuje na łyżkową ocenę 10% . Ten wynik jest do poprawy. Jeśli podoba Ci się ten przepis, przejrzyj podobne przepisy: Burgery z chlebem czosnkowym Pepperoni (grillowane cheeseburgery z sosem pepperoni podawane na bułkach czosnkowych) , Burgery z chlebem czosnkowym Pepperoni (grillowane cheeseburgery z sosem pepperoni podawane na bułkach czosnkowych) i Snappy Imbir .
Instrukcje
Bochenek chleba przekrój wzdłuż na pół.
Połącz masło i czosnek; rozsmarować na obu połówkach chleba. Posyp serem mozzarella.
Połącz parmezan, bazylię, natkę pietruszki i płatki pieprzu; posypać mozzarellą.
Umieść w 15-calowym. x 10 cali x 1-cal. taca do pieczenia.
Piec w temperaturze 350° przez 10-13 minut lub do momentu, aż ser się roztopi, a brzegi staną się złotobrązowe. Pokrój i podawaj na ciepło.