Chleb Żytni Pumpernikielowy

Chleb Żytni Pumpernikielowy
Chleb żytni pumpernikiel jest Wegetariańskie przepis z 24 porcjami. Na 13 centów za porcję, ten przepis okładki 3% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja zawiera 74 kalorie, 3G białka, oraz 1g tłuszczu. Kilka osób przygotowało ten przepis, a 200 stwierdziłoby, że trafił w sedno. Udaj się do sklepu i odbierz ciepłą wodę, kawę rozpuszczalną w proszku, sól i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Ogólnie ten przepis zarabia dobry spoonacular wynik 59%. Spróbuj Duński Chleb Żytni, Duńska Owsianka Żytnia (Øllebrød), oraz Chleb Pumpernikielowy dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Składniki umieścić na patelni automatu do chleba w kolejności sugerowanej przez producenta. Wybierz cały cykl pszenicy i zacznij.
Składniki, których będziesz potrzebować
ChlebChleb
PszenicaPszenica
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Maszyna Do ChlebaMaszyna Do Chleba
PatelniaPatelnia
2
Po pierwszym wyrośnięciu wyjąć ciasto z maszyny. Kształt i umieścić na lekko naoliwionej patelni Bochenek 9x5 cala. Przykryć i odstawić na 1 godzinę.
Składniki, których będziesz potrzebować
CiastoCiasto
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia BochenkowaPatelnia Bochenkowa
3
Piec w temperaturze 350 stopni C (175 stopni C) przez 45 minut.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
4
Wyjąć z piekarnika i ostudzić przed krojeniem.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
TrudnośćTwardy
Gotowe W45 m.
Porcje24
Ocena Zdrowia6
Magazyn