Chleb łyżkowy kukurydziany i poblano

Chleb łyżkowy kukurydziany i poblano
Chleb łyżkowy kukurydziany i poblano może być właśnie przepisem bezglutenowym i wegetariańskim z dodatkiem lakto ovo, którego szukałeś. Jedna porcja zawiera 272 kalorie, 9 g białka i 19 g tłuszczu. Ten przepis służy 8 osobom. Za 97 centów za porcję ten przepis pokrywa 15% dziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Mieszanka kremu z kartonu, mleka, masła i kilku innych składników wystarczy, aby ten przepis był tak przepyszny. Ten przepis przypadł do gustu dwóm smakoszom i kucharzom. Od przygotowania do talerza ten przepis zajmuje około 1 godziny i 25 minut. Świetnie sprawdza się jako dodatek do dań w bardzo przystępnej cenie. Jest dostarczany przez Allrecipes. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis uzyskał 29% wyniku, co jest raczej złym wynikiem. Użytkownicy, którym spodobał się ten przepis, polubili także Chleb kukurydziany, Chleb kukurydziany i Chleb kukurydziany.

Instrukcje

1
Rozgrzej piekarnik do 350 stopni F. Rozpuść 1 łyżeczkę masła na średnim ogniu na małej patelni. Gotuj papryczkę chili poblano na gorącym maśle przez 4 do 5 minut lub do miękkości. Odłożyć na bok.
Składniki, których będziesz potrzebować
12-15 Pomidorów, Umytych, Bez Skórki Przypominającej Papier12-15 Pomidorów, Umytych, Bez Skórki Przypominającej Papier
Barwniki Spożywcze I Kolorowy Cukier (opcjonalnie)Barwniki Spożywcze I Kolorowy Cukier (opcjonalnie)
Rzepa, Obrana I Pokrojona W Plasterki O Grubości 1/8 CalaRzepa, Obrana I Pokrojona W Plasterki O Grubości 1/8 Cala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)
Żółty Cukier I Różne PosypkiŻółty Cukier I Różne Posypki
2
Połącz wodę i mąkę kukurydzianą w średnim rondlu. Doprowadzić do wrzenia na średnim ogniu; zredukować ciepło. Gotuj, ciągle mieszając, przez 1 minutę lub do momentu, aż masa będzie bardzo gęsta.
Składniki, których będziesz potrzebować
Filety Z Pstrąga Jeziorowego (około Każdego)Filety Z Pstrąga Jeziorowego (około Każdego)
1 Szklanka Białego Jęczmienia Perłowego1 Szklanka Białego Jęczmienia Perłowego
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Biały Jęczmień PerłowyBiały Jęczmień Perłowy
3
Zdjąć z ognia.
4
Przenieś mieszaninę mąki kukurydzianej do dużej miski. Wymieszaj ser, śmietanę, 1/4 szklanki roztopionego masła, sól i czarny pieprz.
Składniki, których będziesz potrzebować
4 Plasterki Sera Muenster, Przekrojone Na Pół4 Plasterki Sera Muenster, Przekrojone Na Pół
3 Opakowania (po 8 Uncji Każde) Serka śmietankowego O Obniżonej Zawartości Tłuszczu, Pokrojonego W Kostkę3 Opakowania (po 8 Uncji Każde) Serka śmietankowego O Obniżonej Zawartości Tłuszczu, Pokrojonego W Kostkę
Filety Z Pstrąga Jeziorowego (około Każdego)Filety Z Pstrąga Jeziorowego (około Każdego)
Barwniki Spożywcze I Kolorowy Cukier (opcjonalnie)Barwniki Spożywcze I Kolorowy Cukier (opcjonalnie)
Pokroić W Kostkę O Wymiarach 2,5 CmPokroić W Kostkę O Wymiarach 2,5 Cm
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy
5
W średniej misce wymieszaj mleko, żółtka i proszek do pieczenia, aż się połączą. Wmieszać do mieszanki mąki kukurydzianej. Wymieszaj sezonowaną kukurydzę z puszki i zarezerwowaną papryczkę chili poblano.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 łyżki Plus 2 łyżeczki Zimnego Masła, Podzielone2 łyżki Plus 2 łyżeczki Zimnego Masła, Podzielone
12-15 Pomidorów, Umytych, Bez Skórki Przypominającej Papier12-15 Pomidorów, Umytych, Bez Skórki Przypominającej Papier
1/3 Szklanki Kakao W Proszku HERSHEY®'S1/3 Szklanki Kakao W Proszku HERSHEY®'S
Filety Z Pstrąga Jeziorowego (około Każdego)Filety Z Pstrąga Jeziorowego (około Każdego)
Rzepa, Obrana I Pokrojona W Plasterki O Grubości 1/8 CalaRzepa, Obrana I Pokrojona W Plasterki O Grubości 1/8 Cala
świeża Lub Mrożona Kukurydza żółta, Biała Lub Typu Shoepeg, Rozmrożonaświeża Lub Mrożona Kukurydza żółta, Biała Lub Typu Shoepeg, Rozmrożona
3/4 Szklanki Posiekanych Ciasteczek Oreo3/4 Szklanki Posiekanych Ciasteczek Oreo
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Posiekane Ciasteczka OreoPosiekane Ciasteczka Oreo
(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy
6
Białka ubić trzepaczką lub mikserem elektrycznym w średniej misce, aż powstanie sztywna piana. Złóż ubite białka z mieszaniną mąki kukurydzianej.
Składniki, których będziesz potrzebować
Opcjonalnie Lody Waniliowe O Obniżonej Zawartości TłuszczuOpcjonalnie Lody Waniliowe O Obniżonej Zawartości Tłuszczu
Filety Z Pstrąga Jeziorowego (około Każdego)Filety Z Pstrąga Jeziorowego (około Każdego)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Rozdrobnione Sery Mieszane, Takie Jak Sery Do TacosRozdrobnione Sery Mieszane, Takie Jak Sery Do Tacos
Posiekane Ciasteczka OreoPosiekane Ciasteczka Oreo
(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy
7
Wlać do natłuszczonej prostokątnej formy do pieczenia o pojemności 3 litrów lub okrągłej formy do zapiekania o pojemności 3 litrów.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
(polecane: Velveeta)(polecane: Velveeta)
1-1/2 Kwarty Lodów O Smaku Ciasteczek I śmietanki, Zmiękczonych1-1/2 Kwarty Lodów O Smaku Ciasteczek I śmietanki, Zmiękczonych
8
Piec przez 35 minut w przypadku prostokątnego naczynia lub 50 minut w przypadku okrągłego naczynia lub do momentu, aż nóż włożony blisko środka będzie czysty.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Żółty Cukier I Różne PosypkiŻółty Cukier I Różne Posypki
1 żółty Owocowy Roll-up1 żółty Owocowy Roll-up
9
Przed podaniem odstawić na 15 minut (chleb opadnie podczas odstania).
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Szklanka Ciepłego Puree Ziemniaczanego (110–115°, Przygotowanego Bez Mleka I Masła)1 Szklanka Ciepłego Puree Ziemniaczanego (110–115°, Przygotowanego Bez Mleka I Masła)
TrudnośćEkspert
Gotowe W1 h, 25 m.
Porcje8
Ocena Zdrowia7
Magazyn