Chleb z serem pleśniowym i czosnkiem
Niebieski ser i pieczywo czosnkowe może być dobry przepis, aby rozszerzyć swoje pole receptury przystawki. Na 1,07 zł za porcję, ten przepis okładki 9% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja zawiera 360 kalorii, 11g białka, oraz 23G tłuszczu. Ten przepis służy 8. 1 osoba była zadowolona, że wypróbowali ten przepis. Jeśli masz masło, chleb, czosnek w proszku, i kilka innych składników na rękę, można zrobić to. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 25 minut. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Z łyżeczką wynik 26%, to danie jest raczej złe. Spróbuj Chleb Czosnkowy Z Serem Pleśniowym, Chleb Czosnkowy Z Serem Pleśniowym, oraz Buffalo Chicken Chili w / Blue Cheese pieczywo czosnkowe dla podobnych receptur.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 400 stopni F (200 stopni C). Wyłożyć blachę do pieczenia folią aluminiową.
Francuski bochenek chleba pokroić na pół wzdłuż i rozprowadzić masło po obu ściętych stronach.
Posypać każdą stronę 2 łyżeczkami czosnku w proszku.
Ułóż połówki na przygotowanej blasze do pieczenia.
Piec w nagrzanym piekarniku, aż masło stopi się i chleb jest gorący, ale nie tosty, o 5 protokół.
Wyjąć chleb z piekarnika.
Włącz brojlery piekarnika.
Rozłóż połowę butelki sosu do sałatek z sera pleśniowego na każdej połowie; posyp każdy kawałek chleba serem mozzarella i parmezanem.
Broil aż ser mozzarella topi się i jest lekko rumiane, 1 do 4 protokół. Uważaj, aby zapobiec spalaniu.
Niech chleb ostygnie 2 do 3 minut przed pokrojeniem na kawałki.