Chleb Z Serem Morelowym

Chleb Z Serem Morelowym
Nigdy nie można mieć zbyt wiele receptur hor d ' oeuvre, więc dać Morelowy chleb serowy spróbować. Ten wegetariański przepis służy 16 i kosztuje 44 grosze za porcję. Jedna porcja zawiera 220 kalorii, 3G białka, oraz 10 g tłuszczu. Niewiele osób robiło ten przepis, a 1 powiedziałoby, że trafił w sedno. Udaj się do sklepu i odbierz skórkę pomarańczową, olej roślinny, wodę i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 1 godzina i 25 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 24%. Ten wynik nie jest taki niesamowity. Spróbuj Kozi Ser I Morelowy Płaski Chleb, Topiony ser z makiem i wieńcem z chleba morelowego, oraz Maszyna Do Chleba Apricot-Krem Ser Ring dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
W misce ubić serek śmietankowy, cukier, jajko, mąkę i skórkę pomarańczową na gładką masę; odstawić. Morele moczyć w ciepłej wodzie przez 15 minut; dobrze odcedzić.
Składniki, których będziesz potrzebować
Serek śmietankowySerek śmietankowy
Skórka PomarańczowaSkórka Pomarańczowa
MorelaMorela
Mąka UniwersalnaMąka Uniwersalna
CukierCukier
WodaWoda
JajkoJajko
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Fiołki Polne (wraz Z łodygami), MyteFiołki Polne (wraz Z łodygami), Myte
2
Morele pokroić na małe kawałki; odstawić. W dużej misce połącz suche składniki. W innej misce ubić jajko, sok pomarańczowy, olej i wodę. Wymieszać z suchymi składnikami tylko do zwilżenia. Wchodzisz w pekan i morele. Łyżka dwie trzecie ciasta do smarowane i mąki 10-in. Rura karbowana patelnia. Wierzch z nadzieniem z serem śmietankowym i pozostałym cieście.
Składniki, których będziesz potrzebować
Serek śmietankowySerek śmietankowy
Sok PomarańczowySok Pomarańczowy
MorelaMorela
Orzeszki PekanOrzeszki Pekan
WodaWoda
JajkoJajko
Olej Do SmażeniaOlej Do Smażenia
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Fiołki Polne (wraz Z łodygami), MyteFiołki Polne (wraz Z łodygami), Myte
PatelniaPatelnia
3
Piec w temperaturze 350° przez 55-65 minut lub aż wykałaczka wyjdzie czysta. Schłodzić przez 10 minut przed wyjęciem z patelni do stojaka z drutu, aby całkowicie ostygnąć. Owinąć w folię i przechowywać w lodówce przed krojeniem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pomidory, Umyte, Bez Skórki Przypominającej PapierPomidory, Umyte, Bez Skórki Przypominającej Papier
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Folia FoliowaFolia Foliowa
WykałaczkiWykałaczki
Stojak Na DrutyStojak Na Druty
PiekarnikPiekarnik
PatelniaPatelnia
TrudnośćEkspert
Gotowe W1 h, 25 m.
Porcje16
Ocena Zdrowia2
Rodzaje PotrawChleb
Magazyn