Chleb Z Orzechów Maślanych

Chleb Z Orzechów Maślanych
Chleb z orzechów maślanych wymaga około 55 minut od początku do końca. Za 18 centów za porcję, dostajesz chleb, który służy 16. Jedna porcja tego dania zawiera około 3G białka, 5G tłuszczu i w sumie 163 kalorii. Jedna osoba cieszyła się, że spróbowała tego przepisu. Jeśli masz pod ręką proszek do pieczenia, maślankę, tłuszcz piekarski i kilka innych składników, możesz to zrobić. Przynosi ci smak domu. Z łyżką wynik 16%, to danie jest raczej złe. Jeśli podoba Ci się ten przepis, spójrz na te podobne przepisy: Maszyna Do Chleba Pesto-Chleb Z Orzeszków Piniowych, Maszyna Do Chleba Chleb Maślany, oraz Chleb Maślany.

Instrukcje

1
W misce ubij jajko. Stopniowo ubijaj brązowy cukier i tłuszcz.
Składniki, których będziesz potrzebować
Brązowy CukierBrązowy Cukier
SkracanieSkracanie
JajkoJajko
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)
2
Połącz mąkę, proszek do pieczenia, sodę oczyszczoną i sól; dodaj do mieszanki jajecznej na przemian z maślanką. Ubijaj tylko do zwilżenia. Dodaj orzechy.
Składniki, których będziesz potrzebować
Soda OczyszczonaSoda Oczyszczona
MaślankaMaślanka
Mąka UniwersalnaMąka Uniwersalna
OrzechyOrzechy
SólSól
JajkoJajko
3
Wlać do natłuszczonego 9-calowego. x 5-w. Bochenek.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia BochenkowaPatelnia Bochenkowa
4
Piec w temperaturze 350° przez 45-55 minut lub do momentu, gdy wykałaczka włożona w pobliżu środka wyjdzie czysta. Ostudzić przez 10 minut; wyjmij z patelni na ruszt.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
WykałaczkiWykałaczki
Stojak Na DrutyStojak Na Druty
PiekarnikPiekarnik
PatelniaPatelnia
TrudnośćTwardy
Gotowe W55 m.
Porcje16
Ocena Zdrowia0
Rodzaje PotrawChleb
Magazyn