Grill pieczony Stojak z jagnięciny
Przepis Grill pieczony Rack z jagnięciny jest gotowy w około 45 minut i zdecydowanie jest super bezglutenowe i bezmleczne opcja dla miłośników amerykańskiej żywności. Ten przepis służy 4. Ta przystawka ma 108 kalorii, 2G białka, oraz 0g tłuszczu na porcję. Na 74 grosze za porcję, ten przepis okładki 6% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Mieszanka sosu worcestershire heinz, ketchup pomidorowy heinz, cebula, i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis tak aromatyczny. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Z łyżeczką ocena 35%, to danie jest raczej złe. Spróbuj Pieczony Stojak z jagnięciny, Pieczony Stojak z jagnięciny, oraz Stelaż jagnięcy z pieczonym pomidorem Jus dla podobnych receptur.
Instrukcje
Ketchup wymieszaj z sosem Worcestershire, octem, czosnkiem, pietruszką, oregano, skórką z cytryny, pieprzem i solą. Podzielić mieszaninę na pół.
Plastry cebuli nawlecz na szaszłyki, aby przypominały lizaki.
Połowę marynaty posmarować jagnięciną i cebulą. Marynować przez 15 minut. Rozgrzej grill do średniej. Cebulę i jagnięcinę posmarować grillem, mięsistą stroną w dół.
Grillowanie, toczenie i fastrygowanie często, przez 25 minut lub do średnio rzadkiego. Cebulę grillować w tym samym czasie, obracając w razie potrzeby. Mięso pozostawić przez 10 minut.
Podawać z krążkami cebuli.