Chleb z masłem orzechowym i galaretką

Chleb z masłem orzechowym i galaretką
Chleb z masłem orzechowym i galaretką jest wegańskie przepis z 24 porcjami. Jedna porcja zawiera 118 kalorii, 4G białka, oraz 4G tłuszczu. Na 14 centów za porcję, ten przepis okładki 4% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Sprawdza się jako tania przyprawa. 4 ludzie zrobili ten przepis i zrobi to ponownie. Jeśli masz pod ręką sól, mąkę chlebową, cukier i kilka innych składników, możesz to zrobić. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 3 godziny i 5 minut. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Z łyżeczką wynik 44%, to danie jest solidne. Spróbuj Masło orzechowe i galaretka chleb bananowy, Chleb z masłem orzechowym i galaretką, oraz Peanut Butter & Jelly Monkey Bread # SundaySupper dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Składniki umieścić na patelni automatu do chleba w kolejności sugerowanej przez producenta.
Składniki, których będziesz potrzebować
3/4 Funta Małych Czerwonych Ziemniaków (około 5), Pokrojonych W Plasterki3/4 Funta Małych Czerwonych Ziemniaków (około 5), Pokrojonych W Plasterki
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Maszyna Do ChlebaMaszyna Do Chleba
Pecorino O Grubości 1/4 CalaPecorino O Grubości 1/4 Cala
2
Wybierz ustawienie Słodkie, rodzynkowe lub podstawowe. Zaczynaj.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Laska Cynamonu (1-1/2 Cala)1 Laska Cynamonu (1-1/2 Cala)
TrudnośćEkspert
Gotowe W3 hrs, 5 m.
Porcje24
Ocena Zdrowia5
Magazyn