Chleb Z Kiełbasą
Ten przepis służy 6 i kosztuje $1.17 za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 21g białka, 29g tłuszczu, oraz w sumie 452 kalorie. Niewiele osób robiło ten przepis, a 1 powiedziałoby, że trafił w sedno. Mieszanka ciasta chlebowego, mielona kiełbasa wieprzowa, mieszanka sera do pizzy i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak smaczny. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 23%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Włoska Kiełbasa Stromboli (Aka Kiełbasa Chleb), SRC: chleb z kiełbasą, oraz Chleb Z Kiełbasą dla podobnych receptur.
Instrukcje
Gotować kiełbasę w dużej patelni nonstick na średnim ogniu, mieszając, aż kiełbasa kruszy się i nie jest już różowy.
Wyjąć z patelni; dobrze spuścić, naciskając między ręcznikami papierowymi.
Rozwałkuj ciasto na prostokątny kształt na lekko wysmarowanej blasze do pieczenia; posyp równomiernie kiełbasą i serem. Zaczynając od 1 długiej strony, roll up, jelly-roll fashion. Obróć, szew w dół, na blasze do pieczenia i szczypać końce, aby zabezpieczyć wypełnienie wewnątrz.
Wytnij 3 (1/4 cala głębokości) szczeliny na wierzchu ciasta ostrym nożem do parkowania.
Piec w 350 przez 30 minut lub aż zbrązowieje.
Wyjąć z piekarnika; odstawić na 10 minut przed krojeniem.
Uwaga: Tylko do celów testowych użyliśmy francuskiego bochenka Pillsbury Crusty.