Chleb Z Cukinią

Chleb Z Cukinią
Need a dairy free morn meal? Chleb z cukinii może być doskonałym przepisem, aby spróbować. Ten przepis służy 12 i kosztuje 40 centów za porcję. Jedna porcja zawiera 299 kalorii, 5G białka, oraz 9g tłuszczu. Mieszanka mąki, Skórka z cytryny, jajko i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 27%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Naptime Chef ulubiony chleb z cukinią (lub muffinki z cukinią), Chleb Z Cukinią, oraz Niskotłuszczowy chleb z cukinią dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Rozgrzej piekarnik do 35
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
2
Lekko łyżka mąki do suchych miarek; wyrównać nożem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Mąka UniwersalnaMąka Uniwersalna
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
MiarkaMiarka
NóżNóż
3
Mąkę i kolejne 4 składniki (przez sodę oczyszczoną) połączyć w dużej misce.
Składniki, których będziesz potrzebować
Soda OczyszczonaSoda Oczyszczona
Mąka UniwersalnaMąka Uniwersalna
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Do Szczotkowania I SmażeniaDo Szczotkowania I Smażenia
4
Połącz substytut jajka i następne 4 składniki (przez jajko) w dużej misce; dodaj cukier, mieszając, aż się połączą.
Składniki, których będziesz potrzebować
Substytut JajSubstytut Jaj
CukierCukier
JajkoJajko
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Do Szczotkowania I SmażeniaDo Szczotkowania I Smażenia
5
Dodaj cukinię; mieszaj, aż dobrze się połączą.
Składniki, których będziesz potrzebować
CukiniaCukinia
6
Dodać mieszaninę mąki; mieszać tylko do połączenia. Wymieszać z orzechami włoskimi.
Składniki, których będziesz potrzebować
Orzechy WłoskieOrzechy Włoskie
Mąka UniwersalnaMąka Uniwersalna
7
Podziel ciasto równomiernie między 2 patelnie (8 x 4 cale) pokryte natryskiem do gotowania.
Składniki, których będziesz potrzebować
Spray Do GotowaniaSpray Do Gotowania
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia BochenkowaPatelnia Bochenkowa
8
Piec w temperaturze 350 przez 1 godzinę lub aż drewniany kilof włożony do środka wyjdzie czysty. Schłodzić 10 minut w patelniach na stojaku z drutu; wyjąć z patelni. Schłodzić całkowicie na stojaku z drutu.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Stojak Na DrutyStojak Na Druty
PiekarnikPiekarnik
TrudnośćTwardy
Gotowe W45 m.
Porcje12
Ocena Zdrowia3
Rodzaje PotrawChleb
Magazyn