Chleb z awokado Salsa
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu meksykańskich przepisów, więc spróbuj chleba Łyżkowego z awokado Salsan. Ten przepis sprawia, że 4 porcje z 272 kalorie, 12g białka, oraz 9g tłuszczu każdy. Na 78 centów za porcję, ten przepis okładki 13% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe i wegetariańskie dieta. 1 osoba była zadowolona, że wypróbowali ten przepis. Udaj się do sklepu i odbierz mąkę kukurydzianą, sól, chili i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 45 minut. Przynosi wam to moje przepisy. Ogólnie ten przepis zarabia raczej kiepski wynik spoonacular 34%. Spróbuj Południowo-Zachodni Chleb Łyżka, Jajka po benedyktyńsku z czarną fasolą, awokado i salsą, oraz Łyżka Chleba dla podobnych receptur.
Instrukcje
W 2-do 3-quart patelni na dużym ogniu, doprowadzić 2 1/2 szklanki wody i soli do wrzenia. Stopniowo ubić mąkę kukurydzianą i mieszać, aż mieszanina będzie gęsta i gładka, około 1 minuty.
W misce ubij jajka i maślankę, aby się zmiksować.
Ubij do mieszanki mączki kukurydzianej, aż do całkowitego włączenia. Wymieszać chili i chili w proszku. Zeskrobać mieszaninę do maślanego 8-calowego kwadratowego naczynia do pieczenia.
Piec w piekarniku regularnym lub konwekcyjnym 400, aż góra będzie rumiana, a Drewniany szaszłyk włożony do środka wyjdzie czysty, około 35 minut.
Odstawić na 10 minut. Porcje wyjąć łyżką i podawać z salsą z awokado.
Polecane wino: Pinot Noir, Riesling, Sparkling Rose
Meksykańska świetnie komponuje się z Pinot Noir, Riesling i Sparkling rosé. Kwaśne białe wina, takie jak riesling lub czerwone o niskiej zawartości taniny, takie jak pinot noir, mogą dobrze współpracować z daniami Meksykańskimi. Sparkling rosé to również bezpieczne połączenie. Concha y Toro Marques de Casa Concha Pinot Noir z 4.6 na 5 gwiazdek wydaje się dobrym meczem. Kosztuje około 26 dolarów za butelkę.
![Concha y Toro Marques de Casa Concha Pinot Noir]()
Concha y Toro Marques de Casa Concha Pinot Noir
Delikatny głęboki czerwony kolor. Nos prezentuje skoncentrowane aromaty truskawek i malin. Podniebienie oferuje wyrafinowaną konsystencję i złożone smaki wiśni, malin, lukrecji o zauważalnej strukturze. Czuje się tak bujny, delikatny i delikatny.To bardzo wszechstronne wino dobrze komponuje się z białymi mięsami, takimi jak królik, wieprzowina czy przepiórka, a także z tłustymi rybami i skorupiakami w lekkich i delikatnych preparatach. Również dobrze radzi sobie z daniami azjatyckimi, takimi jak frytki i łagodne Curry.