Chleb Wiśniowy
Chleb wiśniowy może być dobrym przepisem, aby rozwinąć pudełko z przepisami na chleb. Jedna porcja zawiera 441 kalorii, 7G białka, oraz 15 g tłuszczu. Ten przepis służy 8. Na 38 centów za porcję, ten przepis okładki 9% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za Wegetariańskie dieta. 27 osób było pod wrażeniem tego przepisu. Mieszanka mleka, soku wiśniowego, soli i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak aromatyczny. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina i 20 minut. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Ogólnie ten przepis zarabia raczej kiepski wynik spoonacular 37%. Podobne przepisy to Słodki miękki chleb wiśniowy z glazurą wiśniowo-migdałową, Chleb Wiśniowo-Orzechowy, oraz Chleb wiśniowo-orzechowy {Pat ' s s}.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 325 stopni F (165 stopni C).
Jajka, mleko, sok wiśniowy i ekstrakt waniliowy ubić w misce, aż do równomiernego wymieszania; odstawić na bok. Wymieszać mąkę, cukier, proszek do pieczenia i sól w oddzielnej dużej misce; zrobić dobrze w środku mieszaniny mąki.
Wlać mieszaninę soku wiśniowego do studni i mieszać tylko do połączenia. Złóż wiśnie.
Wlać ciasto do patelni bochenkowej.
Piec w nagrzanym piekarniku do złotego koloru, a górna część sprężyny po lekkim naciśnięciu, około 1 godziny. Pozostawić do całkowitego ostygnięcia na stojaku z drutu przed cięciem, aby służyć.