Chleb serowo-Pepperoni
Chleb serowo-Pepperoni wymaga ok. 45 minut od początku do końca. Jedna porcja zawiera 85 kalorii, 5G białka, oraz 5G tłuszczu. Ten przepis służy 14 i kosztuje 26 centów za porcję. Mieszanka margaryny kij, ząbki czosnku, cukier, i garść innych składników są wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis tak przepyszne. 1 osoba uznała ten przepis za aromatyczny i satysfakcjonujący. Przynosi wam to moje przepisy. Ogólnie ten przepis zarabia raczej kiepski wynik spoonacular 25%. Spróbuj Pepperoni garlic Bread Burgers (grillowane cheeseburgery z sosem Pepperoni podawać na bułeczkach czosnkowych), Miękki chleb z serem i Pepperoni, oraz Chleb Pepperoni dla podobnych receptur.
Instrukcje
Rozpuścić drożdże i cukier w ciepłej wodzie w dużej misce; odstawić 5 minut. Wymieszać z masłem. Lekko łyżka mąki do suchych miarek; wyrównać nożem.
Dodać 2 1/2 szklanki mąki i dalej 6 składników (mąka przez czosnek) do mieszaniny drożdży; mieszać aż do wymieszania. Ciasto wyłożyć na obsypaną mąką powierzchnię. Zagniataj do uzyskania gładkiej i elastycznej masy (około 10 minut); dodaj wystarczającą ilość pozostałej mąki, 1 łyżkę na raz, aby ciasto nie przylepiło się do rąk (ciasto będzie lepkie).
Umieść ciasto w małej misce pokrytej sprayem do gotowania, obracając się do warstwy wierzchniej. Przykryć i odstawić w ciepłe miejsce (8
wolne od przeciągów, aż do podwojenia rozmiaru. Punch ciasto w dół; odstawić na 5 minut.
Zwiń w prostokąt o wymiarach 14 x 7 cali na powierzchni z mąką.
Zwiń prostokąt mocno, zaczynając od krótkiej krawędzi, mocno naciskając, aby wyeliminować kieszenie powietrzne; szczypta szwy i końce do uszczelnienia.
Umieść rolkę, szew w dół, na patelni bochenkowej 9 x 5 cali pokrytej natryskiem do gotowania. Przykryć i odstawić 1 godzinę i 30 minut lub do podwojenia rozmiaru.
Piec w 350 przez 45 minut lub aż zbrązowieje na dnie i bochenek brzmi puste po naciśnięciu.
Wyjąć z patelni; ostudzić na stojaku z drutu.
Odmiana Maszyny do chleba: lekko łyżka mąki do suchych miarek; wyrównać nożem. Nie ma potrzeby podgrzewania wody do 100 do 11
Postępuj zgodnie z instrukcjami producenta, aby umieścić mąkę, drożdże, cukier, wodę, masło, musztardę, sól i czerwoną paprykę na patelni. Wybierz owoc lub słodki cykl pieczenia; uruchom maszynę do chleba. Przy drugim ugniataniu dodaj ser, pepperoni i czosnek; zamknij pokrywkę. Kontynuuj program Maszyny do chleba.