Chleb piwny Vickie
Chleb piwny Vickie wymaga około 1 godziny i 5 minut od początku do końca. Jedna porcja tego dania zawiera około 8 g białka , 9 g tłuszczu i łącznie 317 kalorii . Za 15 centów za porcję ten przepis pokrywa 5% dziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis jest dla 6 osób. Kilka osób zrobiło ten przepis i 77 powiedziałoby, że trafił w dziesiątkę. Jeśli masz pod ręką margarynę, mąkę samorosnącą, cukier i kilka innych składników, możesz go zrobić. Można go jeść o każdej porze, ale jest szczególnie dobry na Dzień Ojca . Jest to dobra opcja, jeśli stosujesz dietę bezmleczną . Jest dostarczany przez Allrecipes. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis otrzymuje ocenę Spoonacular wynoszącą 60% , co jest całkiem niezłym wynikiem. Użytkownikom, którym spodobał się ten przepis, spodobały się również : Chleb piwny jesienny , Chleb piwny z chili cheddar i Słodki chleb piwny dyniowy .
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 375 stopni F (190 stopni C). Lekko natłuść blachę do pieczenia o wymiarach 9x5 cali.
W dużej misce wymieszaj mąkę, cukier i piwo.
Mieszaj, aż się połączą. Nałóż do przygotowanej formy do pieczenia.
Polać bochenek roztopioną margaryną.
Piec w nagrzanym piekarniku przez 45 do 60 minut, aż spód bochenka będzie wydawał głuchy odgłos, gdy się w niego postuka.