Chleb Pełnoziarnisto-Bananowy

Chleb Pełnoziarnisto-Bananowy
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na chleb, więc spróbuj chleba Pełnoziarnisto-bananowego. Obserwujesz swoją figurę? Ten bezmleczny i wegetariański przepis ma 158 kalorii, 2G białka, oraz 6G tłuszczu na porcję. Na 13 centów za porcję, ten przepis okładki 3% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 32. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Udaj się do sklepu i odebrać proszek do pieczenia, jajka, orzechy i kilka innych rzeczy, aby to dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 3 godziny i 15 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 18%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Chleb bananowy pełnoziarnisty - nawet miłośnicy białej mąki polubią ten chleb, Chleb Pszenny Bananowy, oraz Chleb Pełnoziarnisty Bananowy Orzechowy dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Piekarnik rozgrzać do 177°. smar DNA tylko 2 (9x5 - lub 8x4-cala) Patelnie Bochenek ze skróceniem lub sprayu do gotowania.
Składniki, których będziesz potrzebować
Spray Do GotowaniaSpray Do Gotowania
SkracanieSkracanie
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia BochenkowaPatelnia Bochenkowa
PiekarnikPiekarnik
2
W dużej misce, pokonać wszystkie składniki z mikserem elektrycznym na niskiej prędkości 30 sekund. Beat na średniej prędkości 45 sekund, skrobanie miski często.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Mikser RęcznyMikser Ręczny
Cukierki Peachie-oCukierki Peachie-o
3
Wlać ciasto do patelni.
4
Piec 55 do 65 minut lub aż wykałaczka włożona w połowie drogi między środkiem a krawędzią patelni wyjdzie czysta. Fajne 10 minut. Poluzuj boki bochenków z patelni.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
WykałaczkiWykałaczki
PiekarnikPiekarnik
PatelniaPatelnia
5
Usuń z patelni do regału chłodzącego. Ostudzić całkowicie, około 2 godzin, przed krojeniem.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Stojak Na DrutyStojak Na Druty
TrudnośćEkspert
Gotowe W3 hrs, 15 m.
Porcje32
Ocena Zdrowia1
Rodzaje PotrawChleb
Magazyn