Chleb Owsiany Jagodowy
Jagodowy chleb Owsiany może być tylko porannym posiłkiem, którego szukasz. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 3G białka, 7G tłuszczu, oraz w sumie 158 kalorii. Ten wegetariański przepis służy 20 i kosztuje 18 centów za porcję. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 3 godziny i 20 minut. Jest dostarczany przez BettyCrocker.com. mieszanka soli, olej roślinny, brązowy cukier i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Z łyżeczką wynik 25%, to danie jest raczej złe. Podobne przepisy to Chleb Owsiany Jagodowy, Chleb Owsiany Jagodowy, oraz Chleb Owsiany Jagodowy.
Instrukcje
Piekarnik rozgrzać do 177°. smarować dno tylko 8-lub 9-calowy bochenek patelni.
W dużej misce, wymieszać brązowy cukier, mleko, olej i jajka z łyżką. Wymieszać pozostałe składniki z wyjątkiem jagód; pokonać 30 sekund. Złóż jagody.
W razie potrzeby posypać dodatkowym owsem.
Piec 45 do 55 minut lub aż wykałaczka włożona do środka wyjdzie czysta. Fajne 10 minut. Poluzuj boki bochenka z patelni; usuń z patelni do stojaka z drutu. Ostudzić całkowicie, około 2 godzin, przed krojeniem. Owinąć szczelnie i przechowywać w temperaturze pokojowej do 4 dni lub przechowywać w lodówce do 10 dni.