Przepis na chleb z orzechami mango można przygotować w około 1 godzinę. Za 22 centy za porcję ten przepis pokrywa 3% dziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja tego dania zawiera około 2 g białka, 2 g tłuszczu i łącznie 102 kalorie. Ten przepis służy 32 osobom. Został dostarczony przez Taste of Home. 1 osoba była zadowolona, że wypróbowała ten przepis. Jest to dobra opcja, jeśli stosujesz dietę bezmleczną i wegetariańską z dodatkiem lakto ovo. Świetnie sprawdza się jako tani chleb. Udaj się do sklepu i kup sodę oczyszczoną, sól, olej roślinny i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Biorąc wszystko pod uwagę, zdecydowaliśmy, że ten przepis zasługuje na łyżkową ocenę 15%. Ten wynik jest raczej zły. Jeśli podoba Ci się ten przepis, mogą Ci się spodobać również takie przepisy, jak Chleb z orzechami mango, Chleb z orzechami mango i makadamia i Chrupki mango ze skórką z orzechów makadamia.
Instrukcje
1
W dużej misce połącz pierwsze pięć składników. W drugiej misce ubij jajka, olej i wanilię. Mieszaj z suchymi składnikami, aż zostaną zwilżone. Dodać mango, daktyle i orzechy (ciasto będzie sztywne).
Składniki, których będziesz potrzebować
Posiekane Mango
Miód Cytrusowy
Daktyle
2 łyżki świeżo Wyciśniętej Cytryny Lub Do Smaku
Zielone Oliwki Z Pimientos, Około 16 Dużych Oliwek
4 łyżki Masła, Pokrojonego W Kostkę O Wielkości 1/2 Cala
Rozłóż łyżką na dwie natłuszczone 8-calowe. x 4 cale patelnie do chleba.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Batonik Z Mlecznej Czekolady, Golony
3
Piec w temperaturze 350° przez 50-55 minut lub do momentu, aż wykałaczka wbita w środek będzie czysta. Studzimy przez 10 minut przed wyjęciem z patelni na metalową kratkę.