Chleb Morelowo-Orzechowy
Chleb morelowo-orzechowy wymaga ok. 45 minut od początku do końca. Ten przepis służy 8 i kosztuje 60 centów za porcję. Obserwujesz swoją figurę? Ten bezmleczny i wegetariański przepis ma 313 kalorii, 6G białka, oraz 15 g tłuszczu na porcję. Jeśli masz połówki moreli, orzechy włoskie, cukier i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Ten przepis od Allrecipes ma 1 fanów. Dobrze sprawdza się jako chleb. Ogólnie ten przepis zarabia not so awesome spoonacular score of 32%. Spróbuj Wypiek Chleba: Orzechowy Chleb Morelowy, Morelowy Chlebek Herbaciany, oraz Chleb Morelowo-Orzechowy dla podobnych receptur.
Instrukcje
Odcedzić morele i zapisać syrop. Morele Puree w robocie kuchennym, dodając syrop, jeśli to konieczne, aby 1 filiżankę.
Ubić razem mąkę, proszek do pieczenia, sodę i sól.
W dużej misce, śmietany razem skracania i cukru.
Dodajemy jajka po kolei i ubijamy puszyste.
Dodać mieszankę mąki na przemian z puree morelowym do śmietany mieszaniny. Wymieszać z orzechami.
Rozłóż ciasto na wysmarowaną i posmarowaną mąką patelnię 9 x 5 bochenków.
Piec w temperaturze 350 stopni F (175 stopni C) przez 50 minut.
Wyjąć z patelni i ostudzić na stojaku.