Chleb marchewkowy II
Marchewkowy chleb II może być tylko chleb, którego szukasz. Ten przepis służy 16. Na 23 grosze za porcję, ten przepis okładki 5% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja zawiera 206 kalorii, 3G białka, oraz 12g tłuszczu. 4 osób wypróbowało i polubiło ten przepis. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezmleczne i wegetariańskie dieta. Jeśli masz zmielony cynamon, sodę oczyszczoną, olej roślinny i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina i 15 minut. Z łyżeczką wynik 24%, to danie jest raczej złe. Podobne przepisy to Chleb Marchewkowy, Chleb Marchewkowo-Orzechowy, oraz Chleb Marchewkowy.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 350 stopni F (175 stopni C). Smaruj dwie patelnie bochenkowe 8x4 cale.
W dużej misce przesiać mąkę, proszek do pieczenia, sodę oczyszczoną, cynamon, gałkę muszkatołową, goździki i sól.
W dużej misce, śmietany razem cukier i olej. Ubić w jajkach. Mieszamy tę mieszaninę z mieszaniną mąki, mieszając, aby połączyć. Złóż orzechy. Miarka ciasto do przygotowanych patelni do pieczenia.
Piec w nagrzanym piekarniku przez 50 do 55 minut, lub aż wykałaczka włożona do środka bochenka wyjdzie czysta. Schłodzić bochenek na patelni przez 10 minut przed wyjęciem do stojaka z drutu, aby całkowicie ostygnąć.