Jeśli chcesz dodać więcej przepisów wegetariańskich bez nabiału i zawierających lakto ovo do swojego pudełka z przepisami, przepisem na chleb od A do Z może być przepis, który powinieneś wypróbować. Porcja tego chleba zawiera 1050 kalorii, 14 g białka i 12 g tłuszczu. Ten przepis jest przeznaczony dla 24 osób i kosztuje 6,79 USD za porcję. Ten przepis przypadł do gustu 1 smakoszom i kucharzom. Od przygotowania do talerza ten przepis zajmuje około 1 godziny i 10 minut. Jest to dostarczane przez Taste of Home. Mieszanka moreli, rabarbaru, cukinii i garść innych składników wystarczy, aby ten przepis był tak pyszny. Biorąc wszystko pod uwagę, zdecydowaliśmy, że ten przepis zasługuje na łyżkową ocenę 76%. Ten wynik jest solidny. Podobne przepisy obejmują chleb z cukinią mamy, chleb z cukinią mojej mamy i brązowy chleb mamy.
Instrukcje
1
Połącz cukier, olej i jajka w dużej misce. Wymieszaj wybrane składniki od A do Z i wanilię.
Składniki, których będziesz potrzebować
Banan (dojrzały), Puree
Ananas (z Puszki), Rozgnieciony I Odsączony
Ananas (z Puszki), Rozgnieciony I Odsączony
Dynia, Konserwowa
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Dynia, Konserwowa
2
Połącz mąkę, proszek do pieczenia, cynamon, sodę oczyszczoną i sól; wmieszać do płynnych składników tylko do zwilżenia. Wymieszaj orzechy włoskie.
Składniki, których będziesz potrzebować
Marchew, Rozdrobniona
Daktyle, Wypestkowane I Posiekane
Daktyle, Wypestkowane I Posiekane
Morele (suszone), Posiekane
Morele (suszone), Posiekane
3
Wlać do dwóch natłuszczonych 8-calowych. x 4 cale patelnie do chleba.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Figi (suszone), Posiekane
4
Piec w temperaturze 350 stopni przez 50-55 minut lub do momentu, aż wykałaczka włożona blisko środka będzie czysta. Studzimy przez 10 minut przed wyjęciem z patelni na metalową kratkę.