Chleb lniany i słonecznikowy
Chleb lniany i słonecznikowy jest Wegetariańskie przepis z 24 porcjami. Ta przystawka ma 106 kalorii, 3G białka, oraz 4G tłuszczu na porcję. Na 13 centów za porcję, ten przepis okładki 4% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. 355 osób było zadowolonych, że spróbowało tego przepisu. Udaj się do sklepu i odbierz nasiona lnu, miód, mąkę chlebową i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 3 godziny. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 31%. Ten wynik nie jest tak wybitny. Spróbuj Masło z dyni-słonecznika-nasion lnu, Chleb pełnoziarnisty słonecznikowy lniany (do Maszyny do chleba), oraz Słonecznik i nasiona lnu pełnoziarnisty chleb żeliwny dla podobnych receptur.
Instrukcje
Wszystkie składniki (z wyjątkiem nasion słonecznika) umieścić na patelni automatu do chleba w kolejności zalecanej przez producenta. Wybierz podstawowy biały cykl; naciśnij start.
Dodaj nasiona słonecznika, gdy zabrzmi alarm podczas cyklu ugniatania.