Chleb Kukurydziany Maślany
Przepis maślany chleb kukurydziany jest gotowy w około 40 minut i zdecydowanie jest super Wegetariańskie opcja dla miłośników Południowej żywności. Ten chleb ma 249 kalorii, 4G białka, oraz 10 g tłuszczu na porcję. Ten przepis służy 15 i kosztuje 24 centów za porcję. Jeśli masz jajka, mleko, mąkę kukurydzianą i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 20%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Maślana pieczona kukurydza, Prażona kukurydza z czosnkiem zioła maślane, oraz Maślany Chleb Piwny dla podobnych receptur.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 400°. W dużej misce, masło śmietankowe i cukier do lekkiego i puszystego.
Połączyć mąkę, mąkę kukurydzianą, proszek do pieczenia i sól; dodać do śmietany na przemian z mieszaniną jaj.
Wlać do natłuszczonego 13x9-in. patelnia do pieczenia.
Piec 22-27 minut lub aż wykałaczka włożona do środka wyjdzie czysta.
Pokroić w kwadraty; podawać na ciepło.