Chleb kukurydziany, kiełbasa i sos orzechowy

Chleb kukurydziany, kiełbasa i sos orzechowy
Chleb kukurydziany, kiełbasa i sos orzechowy mogą być tylko Southern przepis, którego szukasz. Ten przepis służy 10 i kosztuje $1.96 za porcję. Jedna porcja zawiera 537 kalorii, 15g białka, oraz 38 g tłuszczu. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Mieszanka tymianku, cebuli, orzechów pekan i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak przepyszny. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 39%. Ten wynik jest raczej zły. Podobne przepisy to Chleb kukurydziany, kiełbasa i sos orzechowy, Chleb kukurydziany, kiełbasa i sos orzechowy, oraz Dressing z chleba kukurydzianego i kiełbasy.

Instrukcje

1
Ułóż stojaki w górnym i dolnym piekarniku thirdsof; rozgrzej do 121°. masło 13x9x2 " naczynie do pieczenia; odstawić. Rozsypać chleb kukurydziany w jednej warstwie na 2 obramowanych arkuszach piekarniczych.
Składniki, których będziesz potrzebować
MasłoMasło
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia Do PieczeniaPatelnia Do Pieczenia
PiekarnikPiekarnik
2
Piec, często mieszając i obracając arkusze w połowie, aż wyschną, około 1 godziny.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
3
Ochłoń.
4
Przenieść do bardzo dużej miski do mieszania.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Miska Do MieszaniaMiska Do Mieszania
5
W międzyczasie gotuj kiełbasę w dużymkillet na średnim ogniu, rozbijając na kawałki 1/2"-1" drewnianą łyżką, aż zbrązowieje, 8-10 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
KiełbasaKiełbasa
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
łyżka Drewnianałyżka Drewniana
6
Przełóż do mąki kukurydzianej, ale nie mieszaj.
Składniki, których będziesz potrzebować
Chleb KukurydzianyChleb Kukurydziany
7
Ciepła 3/4 Puchar masła w tej samej patelni; dodatki i seler i gotować, mieszając często, aż zmiękną i dopiero zaczynają brązowego, o 10 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
MasłoMasło
SelerSeler
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PatelniaPatelnia
8
Dodaj do chleba kukurydzianego w misce.
Składniki, których będziesz potrzebować
Chleb KukurydzianyChleb Kukurydziany
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Puszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, OdsączonaPuszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, Odsączona
9
Powrót patelni do ciepła.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PatelniaPatelnia
10
Dodać ocet; gotować, skrobanie się rumiane kawałki z dna patelni, przez 1 minutę.
Składniki, których będziesz potrzebować
OcetOcet
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PatelniaPatelnia
11
Wlać do miski zkornbread. Delikatnie złożyć w 1 1/2 szklanki bulionu, pekan, jeśli używasz, pietruszka, szałwia, rozmaryn i tymianek.
Składniki, których będziesz potrzebować
RozmarynRozmaryn
Pietruszka-naćPietruszka-nać
Orzeszki PekanOrzeszki Pekan
BulionBulion
TymianekTymianek
Szałwia LekarskaSzałwia Lekarska
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Puszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, OdsączonaPuszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, Odsączona
12
Dodać sól i pieprz.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sól I PieprzSól I Pieprz
13
Ochłoń.
14
Rozgrzej piekarnik do 177°.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
15
Trzepaczka 1 1/2 szklanekbroth i jajka w małej misce. Złóż delikatnie na chleb kukurydziany, aż do całkowitego połączenia, uważając, aby nie rozgnieść chleb kukurydziany (mieszanka będzie wyglądać mokro).
Składniki, których będziesz potrzebować
Chleb KukurydzianyChleb Kukurydziany
JajkoJajko
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
TrzepaczkaTrzepaczka
Puszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, OdsączonaPuszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, Odsączona
16
Przełożyć do przygotowanego naczynia, przykryć folią i piec do momentu włożenia chwilowego termometru do środka dressingu o temperaturze 160 ° F, około 40 minutes.DO AHEAD: Dressing można zrobić 1 dniahead. Odsłaniać; ostudzić. Kryj się i wyluzuj.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
Folia AluminiowaFolia Aluminiowa
17
Piec dressing, uncovered, aż zestaw andtop jest rumiane i chrupiące, 40-45 minutdługsze (jeśli schłodzone, dodać 10-15 minut).
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik

Polecane wino: Riesling, Wino Musujące, Zinfandel

Riesling, wino musujące i Zinfandel są doskonałym wyborem na chleb kukurydziany. Ogólnie rzecz biorąc, istnieje kilka zasad, które pomogą Ci sparować wino z południowym jedzeniem. Przyjazne jedzenie riesling lub białe wino musujące sprawdzi się z wieloma smażonymi potrawami, podczas gdy zinfandel świetnie nadaje się do potraw z grilla. Jednym winem, którego można spróbować jest relax Riesling. Ma 4,1 z 5 gwiazdek, a butelka kosztuje około 10 dolarów.
RELAX Riesling
RELAX Riesling
Z winnic regionu winiarskiego Mozela te Riesling winogrona dojrzewają w łupkach i glebie mineralnej i są zbierane w oparciu o ich optymalny smak i dojrzałość. Wino fermentowane na zimno w zbiornikach ze stali nierdzewnej zapewnia naturalną kwasowość, zapewniając idealną równowagę, która jest odświeżająco rześka i pozostawia podlewanie na więcej.RELAX Riesling jest sfermentowany lekko wytrawny ze wspaniałym owocowym bukietem i intensywnymi smakami jabłek i brzoskwiń z nutą cytrusów.RELAX Riesling jest pyszny sam w sobie! Ale idealnie pasuje do różnych potraw, od grillowanych owoców morza i drobiu po pikantne dania azjatyckie i świeże sałatki.
TrudnośćEkspert
Gotowe W45 m.
Porcje10
Ocena Zdrowia10
Magazyn