Chleb Kukurydziany Jalapeno
Chleb kukurydziany Jalapeno to bezglutenowe i wegetariańskie przepis z 8 porcjami. Jedna porcja zawiera 328 kalorii, 8G białka, oraz 24g tłuszczu. Na 48 centów za porcję, ten przepis okładki 8% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis jest lubiany przez 80 smakoszy i kucharzy. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 55 minut. Mieszanka oleju kukurydzianego, masło, maślanka i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak przepyszny. Jest to niedrogi przepis dla fanów Południowej żywności. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Z łyżeczką wynik 37%, to danie jest raczej złe. Spróbuj Chleb Kukurydziany Jalapeno, Chleb Kukurydziany Jalapeño, oraz Chleb Kukurydziany Maślany Jalapeno dla podobnych receptur.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 400 stopni F (200 stopni C). Przesuń stojak piekarnika do pozycji środkowej w piekarniku.
Wymieszać kukurydzę w stylu śmietany, mąka kukurydziana, maślanka, olej kukurydziany, ser Cheddar, jajka, papryka jalapeno, sól i soda oczyszczona w dużej misce do mieszania.
Masło umieścić w 9-calowym kwadratowym naczyniu do pieczenia.
Roztopić masło w nagrzanym piekarniku, 2 do 3 minut.
Do naczynia do pieczenia wlać ciasto z chleba kukurydzianego na roztopione masło.
Piec w nagrzanym piekarniku na złoty kolor, około 35 minut.