Chleb kokosowy II

Chleb kokosowy II
Chleb kokosowy II to Wegetariańskie chleb. Jedna porcja zawiera 632 kalorie, 12g białka, oraz 13g tłuszczu. Ten przepis służy 6. Na 60 centów za porcję, ten przepis okładki 14% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 111 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 55 minut. Mieszanka proszku do pieczenia, sody oczyszczonej, kokosa i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak aromatyczny. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Ogólnie ten przepis zarabia dobry spoonacular wynik 51%. Spróbuj Pełnoziarnisty chleb kokosowy bananowy z kokosem Streusel, Tosty Kokosowe chleb bananowy z wanilią tosty Kokosowe, oraz Chleb Kokosowy dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Rozgrzej piekarnik do 375 stopni F (190 stopni C). Lekko posmaruj patelnię bochenkową 9x5 cali.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia BochenkowaPatelnia Bochenkowa
PiekarnikPiekarnik
2
W dużej misce ubić cukier i olej roślinny. Ubić w jajkach i ekstrakcie kokosowym. W osobnej misce przesiać mąkę, sól, proszek do pieczenia i sodę oczyszczoną. Mieszaj mieszaninę mąki do mieszaniny jaj na przemian z maślanką i kokosem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Ekstrakt KokosowyEkstrakt Kokosowy
Soda OczyszczonaSoda Oczyszczona
Olej RoślinnyOlej Roślinny
MaślankaMaślanka
KokosKokos
Mąka UniwersalnaMąka Uniwersalna
CukierCukier
JajkoJajko
SólSól
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Winegret Z WermutuWinegret Z Wermutu
3
Piec w rozgrzanym piekarniku przez 45 minut, aż wykałaczka włożona do środka bochenka wyjdzie czysta.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
WykałaczkiWykałaczki
PiekarnikPiekarnik
TrudnośćTwardy
Gotowe W55 m.
Porcje6
Ocena Zdrowia5
Rodzaje PotrawChleb
Magazyn