Chleb karczochowy wymaga około 45 minut od początku do końca. Za 59 centów za porcję, ten przepis okładki 5% Twoje dzienne zapotrzebowanie na witaminy i minerały. Jedna porcja zawiera 251 kalorii, 6G białka, oraz 16G tłuszczu. Ten przepis służy 12. 401 osób próbowało i polubiło ten przepis. Przynosi ci smak domu. Jeśli masz pod ręką wypełnione wodą serca karczochów, chrupiący Bochenek, częściowo odtłuszczony ser mozzarella i kilka innych składników, możesz to zrobić. Biorąc wszystko pod uwagę, zdecydowaliśmy się na ten przepis zasługuje na wynik spoonacular 26%. Ten wynik nie jest tak ogromny. Spróbuj Chleb Karczochowy, Chleb Karczochowy, oraz Przekąska Chleb Karczochowy dla podobnych przepisów.
Instrukcje
1
Piec Bochenek zgodnie ze wskazówkami na opakowaniu; fajnie.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Piekarnik
2
Pokrój chleb wzdłuż na pół; ułóż na nie natłuszczonej blasze do pieczenia.
Składniki, których będziesz potrzebować
Chleb
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Blacha Do Pieczenia
3
W małej misce wymieszaj karczochy, bułkę tartą, parmezan, majonez i czosnek; rozprowadź równomiernie na pokrojonych bokach chleba.
Składniki, których będziesz potrzebować
Parmezan
Bułka Tarta
Karczoch
Majonez
Czosnek
20 Do 25 Całych Liści Szpinaku
Chleb
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego