Chleb Dyniowy Z Nadzieniem Orzechowym
Nigdy nie można mieć zbyt wiele receptur porannego posiłku, więc dać Pekan-Topped chleb z dyni spróbować. Ten przepis służy 12 i kosztuje 57 centów za porcję. Jedna porcja zawiera 394 kalorie, 7G białka, oraz 13g tłuszczu. Przynosi wam to moje przepisy. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Mieszanka mielonego cynamonu, wody, jajek i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak smaczny. Z łyżeczką wynik 41%, to danie jest dobre. Podobne przepisy to Chleb Dyniowy Z Nadzieniem Orzechowym, Pomarańcza-Pekan-Ser Śmietankowy-Bananowo-Orzechowy Chleb, oraz Chleb Dyniowy Streusel.
Instrukcje
Lekko łyżka mąki do suchych miarek; wyrównać nożem.
Mąkę i 6 kolejnych składników (przez ziele angielskie) połączyć w misce.
Umieścić cukier, substytut jaj, olej, maślanka, i jajka w dużej misce; ubić mikserem z dużą prędkością, aż dobrze wymieszane.
Dodaj 2/3 szklanki wody i dyni, bijąc z małą prędkością, aż do wymieszania.
Dodaj mieszaninę mąki do mieszaniny dyni, ubijając z niską prędkością tylko do połączenia. Łyżka ciasto na 2 (9 x 5 cali) Patelnie Bochenek pokryte sprayem do gotowania.
Posypać pekan równomiernie na ciasto.
Piec w temperaturze 350 przez 1 godzinę lub aż drewniany kilof włożony do środka wyjdzie czysty. Schłodzić 10 minut w patelniach na stojaku z drutu; wyjąć z patelni. Schłodzić całkowicie na stojaku z drutu.