Chleb Dyniowy Streusel
Ten przepis służy 8. Jeśli 42 grosze za porcję spada w budżecie, chleb dyniowy Streusel może być spektakularny bezmleczne i wegetariańskie przepis do wypróbowania. Jedna porcja zawiera 239 kalorii, 4G białka, oraz 3G tłuszczu. Ten przepis jest lubiany przez 8 smakoszy i kucharzy. Mieszanka mąki ciasto, orzechy włoskie, [mleko alternatywa - takie jak mleko ryżowe], i garść innych składników są wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis tak aromatyczne. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina i 15 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 48%. Ten wynik jest całkiem niezły. Spróbuj Stopiona czekolada Dynia + płatki owsiane Streusel chleb ... ciężki na czekoladzie + Streusel, Chleb Dyniowy Streusel, oraz Chlebek dyniowy Streusel Top Mimi dla podobnych receptur.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 350 F I Płaszcz 9x5 calowy bochenek patelni z gotowania sprayu lub oleju. Użyliśmy 9-calowej patelni na ciasto! W małej misce, połączyć wszystkie cztery składniki polewy i wcierać razem w palcach, aż crumbly.In dużą miskę, ubić razem mąki, sól, cukier, soda oczyszczona, gałka muszkatołowa, cynamon, imbir i allspice.In w osobnej misce wymieszaj dynię, oliwę z oliwek, jajka, mleko i wanilię.
Dodać suche składniki i połączyć, ale nie nad wymieszać.
Wlać do przygotowanej patelni, posypać polewą równomiernie na powierzchni.
Piec około 50-60 minut, aż wykałaczka do środka chleba wyjdzie czysta.Ostudzić na patelni przez 5 minut, a następnie wyjąć do regału chłodzącego.