Chleb Dyniowy

Chleb Dyniowy
Chleb dyniowy to bezmleczne poranny posiłek. Ten przepis sprawia, że 8 porcji z 410 kalorii, 4G białka, oraz 14g tłuszczu każdy. Na 58 centów za porcję, ten przepis okładki 13% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba była zadowolona, że wypróbowali ten przepis. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Jeśli masz zmielone goździki, zmielony cynamon, cukier granulowany i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 39%. Ten wynik jest raczej zły. Podobne przepisy to Chleb z dyni z masłem z dyni i miodem na # FallFest, Ekologiczny Chleb Dyniowy Evoo Z Dodatkiem Pestek Dyni, oraz Świeży Domowy Puree Z Dyni I Chleb Z Dyni.

Instrukcje

1
Piekarnik rozgrzać do 350 F. olej 9-na-5-calowy Bochenek pan.In dużą miskę, połączyć nadzienie ciasto z dyni, olej, cukier, melasa i vanilla.In oddzielną miskę, połączyć mąkę, proszek do pieczenia, soda oczyszczona, sól, cynamon, gałka muszkatołowa, goździki i imbir. Powoli mieszaj mieszaninę mąki do mieszaniny dyni.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pumpkin Pie MixPumpkin Pie Mix
Soda OczyszczonaSoda Oczyszczona
CynamonCynamon
MelasaMelasa
DyniaDynia
WaniliaWanilia
GoździkiGoździki
ImbirImbir
Gałka MuszkatołowaGałka Muszkatołowa
Mąka UniwersalnaMąka Uniwersalna
CukierCukier
SólSól
Olej Do SmażeniaOlej Do Smażenia
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia BochenkowaPatelnia Bochenkowa
Cukierki Peachie-oCukierki Peachie-o
PiekarnikPiekarnik
2
Wlać do przygotowanej patelni.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PatelniaPatelnia
3
Piec przez 60 do 65 minut.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
4
Przenieś patelnię do stojaka na druty na 10 minut. Za pomocą noża poluzuj chleb z patelni. Odwróć go na deskę do krojenia.
Składniki, których będziesz potrzebować
ChlebChleb
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Deska Do KrojeniaDeska Do Krojenia
Stojak Na DrutyStojak Na Druty
NóżNóż
PatelniaPatelnia
1
Umieść schłodzony chleb w zamykanej plastikowej torbie lub przykryj 2 warstwami folii. Przechowywać do 3 months.To podgrzać: chleb Przechowywać w lodówce przez noc.
Składniki, których będziesz potrzebować
ChlebChleb
3/4 Szklanki Posiekanej świeżej Bazylii3/4 Szklanki Posiekanej świeżej Bazylii
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Folia FoliowaFolia Foliowa
Torby ZiplocTorby Ziploc
2
Zdjąć folię, przykryć folią aluminiową i ogrzać w piekarniku 250 przez 30 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
3/4 Szklanki Posiekanej świeżej Bazylii3/4 Szklanki Posiekanej świeżej Bazylii
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Folia AluminiowaFolia Aluminiowa
Folia FoliowaFolia Foliowa
PiekarnikPiekarnik
TrudnośćTwardy
Gotowe W45 m.
Porcje8
Ocena Zdrowia7
Rodzaje PotrawChleb
Magazyn