Chleb Dyniowy
Chleb dyniowy to bezmleczne poranny posiłek. Ten przepis sprawia, że 8 porcji z 410 kalorii, 4G białka, oraz 14g tłuszczu każdy. Na 58 centów za porcję, ten przepis okładki 13% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba była zadowolona, że wypróbowali ten przepis. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Jeśli masz zmielone goździki, zmielony cynamon, cukier granulowany i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 39%. Ten wynik jest raczej zły. Podobne przepisy to Chleb z dyni z masłem z dyni i miodem na # FallFest, Ekologiczny Chleb Dyniowy Evoo Z Dodatkiem Pestek Dyni, oraz Świeży Domowy Puree Z Dyni I Chleb Z Dyni.
Instrukcje
Piekarnik rozgrzać do 350 F. olej 9-na-5-calowy Bochenek pan.In dużą miskę, połączyć nadzienie ciasto z dyni, olej, cukier, melasa i vanilla.In oddzielną miskę, połączyć mąkę, proszek do pieczenia, soda oczyszczona, sól, cynamon, gałka muszkatołowa, goździki i imbir. Powoli mieszaj mieszaninę mąki do mieszaniny dyni.
Wlać do przygotowanej patelni.
Piec przez 60 do 65 minut.
Przenieś patelnię do stojaka na druty na 10 minut. Za pomocą noża poluzuj chleb z patelni. Odwróć go na deskę do krojenia.
Umieść schłodzony chleb w zamykanej plastikowej torbie lub przykryj 2 warstwami folii. Przechowywać do 3 months.To podgrzać: chleb Przechowywać w lodówce przez noc.
Zdjąć folię, przykryć folią aluminiową i ogrzać w piekarniku 250 przez 30 minut.