Chleb dyniowo-imbirowy może być dobrym przepisem na rozszerzenie repertuaru chleba. Ten przepis służy 6. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 4G białka, 17g tłuszczu, oraz w sumie 415 kalorii. Na 78 centów za porcję, ten przepis okładki 10% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Mieszanka sody oczyszczonej, ciężkiej śmietany do ubijania, cukru i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak smaczny. 1 osoba była zadowolona, że wypróbowali ten przepis. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za Wegetariańskie dieta. To jest przynoszone do Was przez smak domu. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 50 minut. Z łyżeczką wynik 32%, to danie nie jest tak niesamowite. Spróbuj Chleb Z Dyni Imbirowej, Chleb Dyniowy Imbirowy, oraz Chleb dyniowy pomarańczowo-imbirowy dla podobnych receptur.
Instrukcje
1
W dużej misce połącz pierwsze siedem składników.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego
2
Pokroić na maśle, aż mieszanina będzie przypominać drobne okruchy.
Składniki, których będziesz potrzebować
8 Filiżanek Miniaturowych Pianek, Podzielonych
3
Połączyć jajko, maślankę, dynię i melasę; mieszać do mieszaniny okruchów tylko do zwilżenia. Wymieszać z orzechami pekan.
Składniki, których będziesz potrzebować
Po 1 Zmielonej Gałce Muszkatołowej, Zielu Angielskim I Goździkach
4 Szklanki Mąki Pszennej
Opcjonalnie Lody Waniliowe O Obniżonej Zawartości Tłuszczu
Czy Lukier Kokosowo-orzechowy
Opakowanie Naturalnej Mieszanki Do Ciast
4
Wlać do natłuszczonego 8-in. x 4-po. patelnia bochenkowa.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Ciasteczka Oreo, Pokruszone, Podzielone
5
Piec w temperaturze 350° przez 30-35 minut lub aż wykałaczka włożona w pobliżu środka wyjdzie czysta.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Guma Do żucia O Smaku Mięty Zielonej
2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®
6
W sosie rozpuścić masło w rondlu. Wymieszać z brązowym cukrem i syropem kukurydzianym; doprowadzić do wrzenia. Zmniejszyć ogień do średniej; gotować, aż cukier się rozpuści, o 1 minutę. Wymieszać ze śmietaną. Powrót do wrzenia; zdjąć z ognia.