Chleb dyniowo-imbirowy

Chleb dyniowo-imbirowy
Chleb dyniowo-imbirowy może być dobrym przepisem na rozszerzenie repertuaru chleba. Ten przepis służy 6. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 4G białka, 17g tłuszczu, oraz w sumie 415 kalorii. Na 78 centów za porcję, ten przepis okładki 10% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Mieszanka sody oczyszczonej, ciężkiej śmietany do ubijania, cukru i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak smaczny. 1 osoba była zadowolona, że wypróbowali ten przepis. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za Wegetariańskie dieta. To jest przynoszone do Was przez smak domu. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 50 minut. Z łyżeczką wynik 32%, to danie nie jest tak niesamowite. Spróbuj Chleb Z Dyni Imbirowej, Chleb Dyniowy Imbirowy, oraz Chleb dyniowy pomarańczowo-imbirowy dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
W dużej misce połącz pierwsze siedem składników.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego
2
Pokroić na maśle, aż mieszanina będzie przypominać drobne okruchy.
Składniki, których będziesz potrzebować
8 Filiżanek Miniaturowych Pianek, Podzielonych8 Filiżanek Miniaturowych Pianek, Podzielonych
3
Połączyć jajko, maślankę, dynię i melasę; mieszać do mieszaniny okruchów tylko do zwilżenia. Wymieszać z orzechami pekan.
Składniki, których będziesz potrzebować
Po 1 Zmielonej Gałce Muszkatołowej, Zielu Angielskim I GoździkachPo 1 Zmielonej Gałce Muszkatołowej, Zielu Angielskim I Goździkach
4 Szklanki Mąki Pszennej4 Szklanki Mąki Pszennej
Opcjonalnie Lody Waniliowe O Obniżonej Zawartości TłuszczuOpcjonalnie Lody Waniliowe O Obniżonej Zawartości Tłuszczu
Czy Lukier Kokosowo-orzechowyCzy Lukier Kokosowo-orzechowy
Opakowanie Naturalnej Mieszanki Do CiastOpakowanie Naturalnej Mieszanki Do Ciast
4
Wlać do natłuszczonego 8-in. x 4-po. patelnia bochenkowa.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Ciasteczka Oreo, Pokruszone, PodzieloneCiasteczka Oreo, Pokruszone, Podzielone
5
Piec w temperaturze 350° przez 30-35 minut lub aż wykałaczka włożona w pobliżu środka wyjdzie czysta.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Guma Do żucia O Smaku Mięty ZielonejGuma Do żucia O Smaku Mięty Zielonej
2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®
6
W sosie rozpuścić masło w rondlu. Wymieszać z brązowym cukrem i syropem kukurydzianym; doprowadzić do wrzenia. Zmniejszyć ogień do średniej; gotować, aż cukier się rozpuści, o 1 minutę. Wymieszać ze śmietaną. Powrót do wrzenia; zdjąć z ognia.
Składniki, których będziesz potrzebować
RamięRamię
Posypki W Różnych Kolorach Lub Kolorowy CukierPosypki W Różnych Kolorach Lub Kolorowy Cukier
8 Filiżanek Miniaturowych Pianek, Podzielonych8 Filiżanek Miniaturowych Pianek, Podzielonych
1 Do 2 łyżek Soku Z Cytryny, Opcjonalnie1 Do 2 łyżek Soku Z Cytryny, Opcjonalnie
Podroby I Kość Szyjna Z IndykaPodroby I Kość Szyjna Z Indyka
Sok Z Cytryny, OpcjonalnieSok Z Cytryny, Opcjonalnie
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
20 świeżych Truskawek Bez Szypułek20 świeżych Truskawek Bez Szypułek
7
Podawać z ciepłym piernikiem.
TrudnośćTwardy
Gotowe W50 m.
Porcje6
Ocena Zdrowia3
Rodzaje PotrawChleb
Magazyn