Chleb Daktylowy
Chleb daktylowy to Wegetariańskie chleb. Ten przepis sprawia, że 16 porcji z 177 kalorii, 3G białka, oraz 1g tłuszczu każdy. Na 29 centów za porcję, ten przepis okładki 4% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Mieszanka sody oczyszczonej, wody, cukru i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Przynosi wam to moje przepisy. Ogólnie ten przepis zarabia nie tak spektakularny spoonacular wynik 14%. Spróbuj Chleb figowo-daktylowy, Chleb daktylowo-figowy, oraz Chleb Orzechowy Daktylowy dla podobnych receptur.
Instrukcje
Połącz pierwsze 3 składniki w dużej misce; przykryj mieszankę daty i odstaw 24 godziny.
Płaszcz 2 (8 x 4-calowy) Patelnie bochenek z sprayem do gotowania, i kurzu każdej patelni z 2 łyżeczki mąki.
Dodać cukier, masło, wanilia, i jajko do dnia mieszaniny. Lekko łyżka 2 1/4 szklanki mąki do suchych miarek, i poziom z nożem.
Dodać mąkę i sól do dnia mieszaniny, mieszając tylko do mieszania. Podziel ciasto równomiernie między przygotowane Patelnie.
Piec w temperaturze 325 przez 45 minut lub aż drewniany kilof włożony do środka wyjdzie czysty. Schłodzić bochenki 10 minut w patelniach na stojaku z drutu.
Wyjąć bochenki z patelni i całkowicie schłodzić na stojaku z drutu.