Chleb czosnkowy Zola ' s Adventure
Przygoda Zoli chleb czosnkowy to Wegetariańskie przepis z 16 porcjami. Na 76 centów za porcję, ten przepis okładki 7% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 4G białka, 5G tłuszczu, oraz w sumie 176 kalorii. Najlepiej sprawdza się jako przystawka i odbywa się w ok. 35 minut. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Udaj się do sklepu i odebrać cebulę, masło, ser romano, i kilka innych rzeczy, aby go dzisiaj. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Ogólnie ten przepis zarabia nie tak ogromny spoonacular wynik 24%. Podobne przepisy to Pepperoni garlic Bread Burgers (grillowane cheeseburgery z sosem Pepperoni podawać na bułeczkach czosnkowych), chleb czosnkowy, jak zrobić chleb czosnkowy od podstaw, oraz Ciasto czekoladowe bez mąki Adventure Bite.
Instrukcje
1/2 szklanki masła rozpuścić w rondlu na średnim ogniu.
Dodać cebulę; gotować i mieszać do głębokiego brązu, o 15 protokół. Wymieszać z syropem klonowym i mix trail.
Ogrzać do 300 do 310 stopni F (149 do 154 stopni C), lub aż niewielka ilość syropu skropi z łyżki tworzy twarde, kruche nici.
Wylać na pergamin i pozostawić do ostygnięcia.
Rozgrzej brojlery w piekarniku.
W małej misce wymieszaj pozostałe masło i czosnek.
Rozłóż na pokrojonej stronie połówek chleba focaccia. Na maśle czosnkowym pokruszyć kandyzowaną mieszankę i cebulę, a na wierzch polać serem Romano.
Umieścić focaccia na blasze do pieczenia.
Broil przez 3 do 5 minut, lub do złotego koloru.
Pokroić w kliny, aby służyć.