Chleb Czosnkowy Gorgonzola

Chleb Czosnkowy Gorgonzola
Chleb czosnkowy Gorgonzola może być tylko przystawką, której szukasz. Ten przepis służy 8. Na 67 centów za porcję, ten przepis okładki 6% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja zawiera 496 kalorii, 10g białka, oraz 34g tłuszczu. Niewiele osób robiło ten przepis, a 1 powiedziałoby, że trafił w sedno. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 10 minut. Udaj się do sklepu i odebrać chleb, czosnek, Gorgonzola dolce, i kilka innych rzeczy, aby go dzisiaj. Z łyżeczką wynik 18%, to danie nie jest tak ogromne. Podobne przepisy to Gorgonzola, oliwka i czosnek Bruschetta, Pieczone pomidory z czosnkiem, Gorgonzolanem i ziołami, oraz Kurczak Gorgonzola Bruschetta Czosnek Tost.

Instrukcje

1
Masło i gorgonzolę zmiksować z czosnkiem i natką pietruszki.
Składniki, których będziesz potrzebować
GorgonzolaGorgonzola
1 Funt świeżego Mafaldi, Jeśli To Możliwe1 Funt świeżego Mafaldi, Jeśli To Możliwe
1 Cytryna, Skórka Starta I 4 Skórki Z Cytryny1 Cytryna, Skórka Starta I 4 Skórki Z Cytryny
Posiekane Krążki Papryczki Bananowej Lub Posiekane Ostre Papryczki Dowolnego RodzajuPosiekane Krążki Papryczki Bananowej Lub Posiekane Ostre Papryczki Dowolnego Rodzaju
Pomidory Słoneczne NiePomidory Słoneczne Nie
2
Rozłóż mieszaninę na chlebie, top z Parmigiano reggiano i broil aż złoty kolor.
Składniki, których będziesz potrzebować
Parmigiano ReggianoParmigiano Reggiano
Funtów Jeżyn (okołoFuntów Jeżyn (około
3/4 Funta Małych Czerwonych Ziemniaków (około 5), Pokrojonych W Plasterki3/4 Funta Małych Czerwonych Ziemniaków (około 5), Pokrojonych W Plasterki
TrudnośćŁatwy
Gotowe W10 m.
Porcje8
Ocena Zdrowia1
Magazyn