Chleb Czekoladowy
Przepisów na dodatki nigdy za wiele, więc wypróbuj Chleb Czekoladowy. Ten przepis jest przeznaczony dla 16 osób i kosztuje 23 centy za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera około 3 g białka, 7 g tłuszczu i łącznie 166 kalorii. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Jeśli masz pod ręką cukier, półsłodką czekoladę, skórkę pomarańczową i kilka innych składników, możesz to zrobić. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godziny. Jest to dostarczane przez Taste of Home. Z wynikiem łyżkowym wynoszącym 21%, to danie nie jest tak wspaniałe. Jeśli podoba Ci się ten przepis, mogą Ci się spodobać także takie przepisy, jak chleb maszynowy do pieczenia chleba z migdałami i czekoladą, chleb z greckim jogurtem i bananami w czekoladzie oraz chleb z cukinią i czekoladą z kawałkami czekolady.
Instrukcje
W dużej misce wymieszaj mleko, sok pomarańczowy, cukier, jajko i skórkę pomarańczową. Mieszaj mieszankę do pieczenia, aż będzie zwilżona. Wymieszaj kawałki czekolady.
Wlać do 9-calowego. x 5 cali Forma do pieczenia pokryta sprayem kuchennym.
Piec w temperaturze 350° przez 45-50 minut lub do momentu, aż wykałaczka wbita w środek będzie czysta. Studzimy przez 10 minut przed wyjęciem z formy na kratkę.