Chleb cukiniowy Sophie

Chleb cukiniowy Sophie
Need a bezmleczny i wegetariański posiłek poranny? Chleb cukinii Sophie może być świetnym przepisem, aby spróbować. Ten przepis służy 16. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 4G białka, 2G tłuszczu, oraz w sumie 213 kalorii. Na 30 centów za porcję, ten przepis okładki 5% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba była zadowolona, że wypróbowali ten przepis. Udaj się do sklepu i odbierz proszek do pieczenia, zmielony cynamon, sól i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina i 10 minut. Z łyżeczką wynik 24%, to danie jest raczej złe. Spróbuj Naptime Chef ulubiony chleb z cukinią (lub muffinki z cukinią), Kołacki Zofii, oraz Sophie Dahl ' s Créspeou dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Rozgrzej piekarnik do 350 stopni F (175 stopni C).
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
2
Mąkę, sól, sodę, cynamon, proszek do pieczenia przesiać.
Składniki, których będziesz potrzebować
Proszek Do PieczeniaProszek Do Pieczenia
CynamonCynamon
Mąka UniwersalnaMąka Uniwersalna
SólSól
Mieszanka Przypraw Do Steków, Preferowana Marka Montreal Steak Seasoning Firmy McCormickMieszanka Przypraw Do Steków, Preferowana Marka Montreal Steak Seasoning Firmy McCormick
3
Ubić jajka.
Składniki, których będziesz potrzebować
JajkoJajko
4
Dodać i dobrze wymieszać cukier, wanilię i olej.
Składniki, których będziesz potrzebować
WaniliaWanilia
CukierCukier
Olej Do SmażeniaOlej Do Smażenia
5
Dodać cukinię do mieszanki jaj.
Składniki, których będziesz potrzebować
CukiniaCukinia
JajkoJajko
6
Dodaj suche składniki, dobrze mieszając. W razie potrzeby wymieszać orzechy.
Składniki, których będziesz potrzebować
OrzechyOrzechy
7
Wlać do 2 patelni beztłuszczowych.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia BochenkowaPatelnia Bochenkowa
8
Piec w temperaturze 350 stopni F (175 stopni C) przez 1 godzinę.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
TrudnośćEkspert
Gotowe W1 h, 10 m.
Porcje16
Ocena Zdrowia2
Rodzaje PotrawChleb
Magazyn