Chleb cukiniowy Sophie
Need a bezmleczny i wegetariański posiłek poranny? Chleb cukinii Sophie może być świetnym przepisem, aby spróbować. Ten przepis służy 16. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 4G białka, 2G tłuszczu, oraz w sumie 213 kalorii. Na 30 centów za porcję, ten przepis okładki 5% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba była zadowolona, że wypróbowali ten przepis. Udaj się do sklepu i odbierz proszek do pieczenia, zmielony cynamon, sól i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina i 10 minut. Z łyżeczką wynik 24%, to danie jest raczej złe. Spróbuj Naptime Chef ulubiony chleb z cukinią (lub muffinki z cukinią), Kołacki Zofii, oraz Sophie Dahl ' s Créspeou dla podobnych receptur.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 350 stopni F (175 stopni C).
Mąkę, sól, sodę, cynamon, proszek do pieczenia przesiać.
Dodać i dobrze wymieszać cukier, wanilię i olej.
Dodać cukinię do mieszanki jaj.
Dodaj suche składniki, dobrze mieszając. W razie potrzeby wymieszać orzechy.
Wlać do 2 patelni beztłuszczowych.
Piec w temperaturze 350 stopni F (175 stopni C) przez 1 godzinę.