Chleb Cukiniowy magazynu Cooking Light
Chleb cukinii Cooking Light magazine może być tylko porannym posiłkiem, którego szukasz. Jedna porcja zawiera 223 kalorie, 3G białka, oraz 5G tłuszczu. Ten przepis służy 16 i kosztuje 28 centów za porcję. 16 ludzie zrobili ten przepis i zrobić go ponownie. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezmleczne dieta. Jeśli masz cukier, proszek do pieczenia, ekstrakt z wanilii i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 45 minut. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 34%. Ten wynik nie jest tak doskonały. Spróbuj Texas Peach Cobbler, Z Magazynu Cooking Light, Cooking Light ' s Red Cooking Tofu, oraz Chili Mac (Cooking Light) dla podobnych receptur.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 350 stopni.
Umieścić cukinię na kilku warstwach ręczników papierowych i przykryć dodatkowym ręcznikiem papierowym.
Odstawić 5 minut, naciskając od czasu do czasu. Odstawić.
Połączyć mąkę i dalej 5 składników (mąka przez proszek do pieczenia) w dużej misce, i dobrze wymieszać; zrobić dobrze w środku mieszaniny.
Połącz cukinię, mus jabłkowy, substytut jajka, olej, i wanilia; Dodaj do suchych składników, mieszając tylko do suchych składników są zwilżone. Podziel ciasto równomiernie między 2 patelnie (71/2 x 3 cale) pokryte natryskiem do gotowania.
Piec w temperaturze 350 stopni przez 1 godzinę i 15 minut lub aż drewniany kilof włożony do środka wyjdzie czysty.
Ostudzić w patelniach 10 minut na stojaku z drutu; wyjąć z patelni i ostudzić całkowicie na stojaku z drutu.