Chleb Cukiniowy magazynu Cooking Light

Chleb Cukiniowy magazynu Cooking Light
Chleb cukinii Cooking Light magazine może być tylko porannym posiłkiem, którego szukasz. Jedna porcja zawiera 223 kalorie, 3G białka, oraz 5G tłuszczu. Ten przepis służy 16 i kosztuje 28 centów za porcję. 16 ludzie zrobili ten przepis i zrobić go ponownie. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezmleczne dieta. Jeśli masz cukier, proszek do pieczenia, ekstrakt z wanilii i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 45 minut. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 34%. Ten wynik nie jest tak doskonały. Spróbuj Texas Peach Cobbler, Z Magazynu Cooking Light, Cooking Light ' s Red Cooking Tofu, oraz Chili Mac (Cooking Light) dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Rozgrzej piekarnik do 350 stopni.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®
2
Umieścić cukinię na kilku warstwach ręczników papierowych i przykryć dodatkowym ręcznikiem papierowym.
Składniki, których będziesz potrzebować
6 łyżek Startego Ostrego Sera Cheddar6 łyżek Startego Ostrego Sera Cheddar
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Tortille Mączne (10 Cali), Pokrojone Na ćwiartkiTortille Mączne (10 Cali), Pokrojone Na ćwiartki
3
Odstawić 5 minut, naciskając od czasu do czasu. Odstawić.
4
Połączyć mąkę i dalej 5 składników (mąka przez proszek do pieczenia) w dużej misce, i dobrze wymieszać; zrobić dobrze w środku mieszaniny.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 1/3 Szklanki Melasy1 1/3 Szklanki Melasy
Cukierki Kukurydziane, Dodatkowe Precle I Owalne Ciasteczka Czekoladowe Z Kremem (w Całości I Pokruszone)Cukierki Kukurydziane, Dodatkowe Precle I Owalne Ciasteczka Czekoladowe Z Kremem (w Całości I Pokruszone)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego
5
Połącz cukinię, mus jabłkowy, substytut jajka, olej, i wanilia; Dodaj do suchych składników, mieszając tylko do suchych składników są zwilżone. Podziel ciasto równomiernie między 2 patelnie (71/2 x 3 cale) pokryte natryskiem do gotowania.
Składniki, których będziesz potrzebować
Szklanki Kwaśnej śmietany O Obniżonej Zawartości Tłuszczu, PodzieloneSzklanki Kwaśnej śmietany O Obniżonej Zawartości Tłuszczu, Podzielone
1 Szczypta Płatków Mieszanych Warzyw, Lub Do Smaku1 Szczypta Płatków Mieszanych Warzyw, Lub Do Smaku
1 Funt Kiełbasy Klonowej, Luzem Lub Wyjęte Z Dużej Osłonki Ogniwowej1 Funt Kiełbasy Klonowej, Luzem Lub Wyjęte Z Dużej Osłonki Ogniwowej
6 łyżek Startego Ostrego Sera Cheddar6 łyżek Startego Ostrego Sera Cheddar
Opcjonalnie Różne Posypki I Mini Krakersy W Kształcie Misiów MiodowychOpcjonalnie Różne Posypki I Mini Krakersy W Kształcie Misiów Miodowych
Świeże Tortille Mączne Do SerwowaniaŚwieże Tortille Mączne Do Serwowania
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Ciasteczka Oreo, Pokruszone, PodzieloneCiasteczka Oreo, Pokruszone, Podzielone
6
Piec w temperaturze 350 stopni przez 1 godzinę i 15 minut lub aż drewniany kilof włożony do środka wyjdzie czysty.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®
7
Ostudzić w patelniach 10 minut na stojaku z drutu; wyjąć z patelni i ostudzić całkowicie na stojaku z drutu.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pomarańczowy Kawałek Do Pieczenia M&mPomarańczowy Kawałek Do Pieczenia M&m
TrudnośćTwardy
Gotowe W45 m.
Porcje16
Ocena Zdrowia2
Rodzaje PotrawChleb
Magazyn