Chleb cheddarowo-koperkowy
Cheddar-Dill Bread wymaga około 45 minut od początku do końca. Za 16 centów za porcję ten przepis pokrywa 3% dziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis jest dla 16 osób. Jedna porcja tego dania zawiera około 4 g białka , 6 g tłuszczu i łącznie 124 kalorie . 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Udaj się do sklepu i kup mleko, koperek, cukier i kilka innych rzeczy, aby przygotować go dzisiaj. Jest dostarczany przez Taste of Home. Jest to dobra opcja, jeśli stosujesz dietę wegetariańską laktoovo . Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis otrzymuje ocenę Spoonacular wynoszącą 0% , co jest bardzo złe (ale nadal można to naprawić). Podobne przepisy to Broccoli Cheddar Soup, A Panera Bread Co. Copycat , Cheddar Chile Beer Bread i Jalapeno Cheddar Cheese Bread .
Instrukcje
W dużej misce wymieszaj mąkę i cukier.
Pokrój masło na kawałki, aż powstanie kruszonka; wymieszaj z serem i koperkiem. W małej misce ubij jajko i mleko; wlej do suchych składników i mieszaj, aż będą wilgotne. (Ciasto będzie bardzo gęste.)
Wlać do natłuszczonej formy do pieczenia chleba o wymiarach 8 x 4 cale.
Piec w temperaturze 350° przez 35-40 minut lub do momentu, aż chleb będzie gotowy. Ostudzić w formie przez 10 minut przed wyjęciem na kratkę.