Chleb Cheddar Jabłkowy
Na 40 centów za porcję, ten przepis okładki 4% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 12. Jedna porcja zawiera 141 kalorii, 6G białka, oraz 9g tłuszczu. Udaj się do sklepu i odbierz ser cheddar, jabłko granny smith, mix i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. 22 osób wypróbowało i polubiło ten przepis. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe i wegetariańskie dieta. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 2 godziny i 25 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 25%. Ten wynik jest raczej zły. Podobne przepisy to Chleb Cheddar Jabłkowy, Chleb Piwny Jabłkowo-Cheddar, oraz Szybki chleb z jabłkiem i cheddarem.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 177°. Spryskaj dno tylko patelni bochenkowej 9x5 cali z natryskiem do gotowania.
W średniej misce, wymieszać razem Bisquick mix, cukier, 1 1/2 szklanki sera i jabłka. W małej misce ubij śmietanę, mleko i jajka trzepaczką do wymieszania.
Dodaj do mieszaniny jabłek, mieszając do wymieszania.
Piec 1 godzinę; posypać pozostałą 1/2 szklanki sera.
Piec 5 minut dłużej lub aż ser topi się i wykałaczka włożona do środka wychodzi czysta. Fajne 10 minut. Uruchom nóż lub metalową szpatułkę wokół boków patelni, aby poluzować Bochenek; usuń z patelni do stojaka chłodzącego. Ochłodzić całkowicie, około 1 godziny.