Chleb Cheddar Jabłkowy

Chleb Cheddar Jabłkowy
Na 40 centów za porcję, ten przepis okładki 4% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 12. Jedna porcja zawiera 141 kalorii, 6G białka, oraz 9g tłuszczu. Udaj się do sklepu i odbierz ser cheddar, jabłko granny smith, mix i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. 22 osób wypróbowało i polubiło ten przepis. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe i wegetariańskie dieta. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 2 godziny i 25 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 25%. Ten wynik jest raczej zły. Podobne przepisy to Chleb Cheddar Jabłkowy, Chleb Piwny Jabłkowo-Cheddar, oraz Szybki chleb z jabłkiem i cheddarem.

Instrukcje

1
Rozgrzej piekarnik do 177°. Spryskaj dno tylko patelni bochenkowej 9x5 cali z natryskiem do gotowania.
Składniki, których będziesz potrzebować
Spray Do GotowaniaSpray Do Gotowania
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia BochenkowaPatelnia Bochenkowa
PiekarnikPiekarnik
2
W średniej misce, wymieszać razem Bisquick mix, cukier, 1 1/2 szklanki sera i jabłka. W małej misce ubij śmietanę, mleko i jajka trzepaczką do wymieszania.
Składniki, których będziesz potrzebować
Mieszanka Do PieczeniaMieszanka Do Pieczenia
Kwaśna śmietanaKwaśna śmietana
SerSer
Kwadraty Każdy) Biała Cukrowa Powłoka, Grubo PosiekanaKwadraty Każdy) Biała Cukrowa Powłoka, Grubo Posiekana
CukierCukier
JajkoJajko
MlekoMleko
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
TrzepaczkaTrzepaczka
Fiołki Polne (wraz Z łodygami), MyteFiołki Polne (wraz Z łodygami), Myte
3
Dodaj do mieszaniny jabłek, mieszając do wymieszania.
Składniki, których będziesz potrzebować
Kwadraty Każdy) Biała Cukrowa Powłoka, Grubo PosiekanaKwadraty Każdy) Biała Cukrowa Powłoka, Grubo Posiekana
4
Wlać na patelnię.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PatelniaPatelnia
5
Piec 1 godzinę; posypać pozostałą 1/2 szklanki sera.
Składniki, których będziesz potrzebować
SerSer
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
6
Piec 5 minut dłużej lub aż ser topi się i wykałaczka włożona do środka wychodzi czysta. Fajne 10 minut. Uruchom nóż lub metalową szpatułkę wokół boków patelni, aby poluzować Bochenek; usuń z patelni do stojaka chłodzącego. Ochłodzić całkowicie, około 1 godziny.
Składniki, których będziesz potrzebować
SerSer
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Stojak Na DrutyStojak Na Druty
WykałaczkiWykałaczki
PiekarnikPiekarnik
SzpatułkaSzpatułka
NóżNóż
PatelniaPatelnia
TrudnośćEkspert
Gotowe W2 hrs, 25 m.
Porcje12
Ocena Zdrowia1
Magazyn