Chleb Brokułowy
Jedna porcja tego dania zawiera ok. 3G białka, 4G tłuszczu, oraz w sumie 81 kalorii. Ten przepis służy 16. Na 32 grosze za porcję, ten przepis okładki 4% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Udaj się do sklepu i odbierz zapakowane w olej suszone połówki pomidorów, pieprz, ząbki czosnku i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. 1 osoba uznała ten przepis za aromatyczny i satysfakcjonujący. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 39%. Ten wynik jest raczej zły. Podobne przepisy to Chleb Brokułowy, Kiełbasa Chleb Brokułowy, oraz Dip brokułowy w misce na chleb.
Instrukcje
Brokuły gotować we wrzącej osolonej wodzie przez 3 minuty.
Na dużej patelni rozgrzać oliwę z oliwek.
Dodać czosnek i gotować na umiarkowanym ogniu, aż pachnące, o 30 sekund.
Dodać pomidory, oliwki i paprykę czerwoną i gotować przez 1 minutę.
Dodać brokuły, doprawić solą i pieprzem.
Na lekko posypanej mąką powierzchni roboczej rozwałkuj każdy kawałek ciasta na prostokąt o wymiarach 12 na 9 cali. Łyżka połowa mieszaniny brokułów w dół o jeden dłuższy bok każdego prostokąta, o 2 cale od krawędzi. Na wierzchu połowę fety i parmezanu.
Rozwałkować ciasto wokół nadzienia; złożyć po bokach.
Piec około 40 minut, lub do brązowego.
Ostudzić lekko; następnie pokroić i podawać.
Podawać z sałatką. Dla bardziej serdeczne danie, roll plastry pepperoni do ciasta.